VIVÉLEND

Maxime Meiland verhoogde dosis antidepressiva na geboorte Vivé: 'Soms is het too much'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaxime Meiland verhoogde dosis antidepressiva na geboorte Vivé: 'Soms is het too much'
RTL

Maxime Meiland (27) slikt al een aantal jaar antidepressiva. En na de geboorte van haar dochter Vivé heeft ze die dosis via haar huisarts opgehoogd. Dat vertelt de Meiland-telg in gesprek met 'Grazia'.

"Ik ben van mezelf heel sterk, maar soms is het gewoon too much"

De reden dat Maxime het medicijn slikt is dat er aan haar moederskant van de familie een stofje in hun lijf mist. "Waardoor we snel overprikkeld raken en alles te veel kan worden", legt ze uit. Eerder vertelde haar moeder Erica ook dat zij antidepressiva slikt.

Maxime Meiland bang dat Leroy op mannen valt: 'Wil niet dezelfde fout maken'
Lees ook

Maxime Meiland bang dat Leroy op mannen valt: 'Wil niet dezelfde fout maken'

Omdat Maxime voelde dat het na de geboorte van Vivé niet goed met haar ging, besloot ze de dosis op te hogen. "Ik ben van mezelf heel sterk, maar soms is het gewoon too much met al het werk en twee kleine kinderen."

Maxime voelt zich niet meer 'zo extreem slecht' als in haar tienerjaren, toen ze worstelde met de nasleep van een verkrachting en een rondgestuurde naaktfoto. "En als Vivé ouder is, wil ik de medicatie wel weer afbouwen. Maar op dit moment helpt het mij om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen."

Momenteel is Maxime op haar gelukkigs en is ze tevreden met hoe haar leven verloopt. Ze is blij met haar gezin, dat bestaat uit Leroy, Claire, Vivé en zichzelf natuurlijk. Naar eigen zeggen heeft de Chateau Meiland-ster helemaal geen wensen meer.

Ze heeft dan misschien geen wensen, maar wel angsten. In een eerder interview vertelde Maxime bijvoorbeeld dat ze bang is dat Leroy wellicht op mannen valt, omdat ze niet 'dezelfde fout' wil maken als haar moeder:

Lees meer over
Maxime Meiland