KEEPING UP WITH KIM

Kim Kardashian trouwt You-acteur: 'Voel me zo vereerd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian trouwt You-acteur: 'Voel me zo vereerd'
RTL

Kim Kardashian (42) heeft het genoegen gehad om haar beauty-expert Chris Appleton (39) en diens partner in de echt te verbinden. De nieuwe man van Chris is niet zomaar iemand: dat is namelijk acteur Lukas Gage (27), bekend uit de Netflix-serie 'You'.

"Ik kan niet gelukkiger zijn voor jullie allebei"

Kim plaatst op haar Instagram-pagina een paar kiekjes van de memorabele avond. Te zien is dat de twee bruidegoms niet zijn gegaan voor een wit pak, maar voor een zwarte look. Ook dragen zij geen standaard blazer, maar allebei een zwarte jas met behoorlijk wat volume. 

'Ik ben zo vereerd dat ik een bruiloft in Vegas mocht leiden!' schrijft Kim bij de foto's van de avond. 'Ik kan niet gelukkiger zijn voor jullie allebei.' Uit het bericht van de realityster blijkt dat niemand minder dan Shania Twain aanwezig is om te zingen voor Chris en Lukas.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kardashian wil realityleven best opgeven voor advocatencarrière
Lees ook

Kim Kardashian wil realityleven best opgeven voor advocatencarrière

Lukas en Chris waren slechts een maand verloofd voor ze afgelopen zaterdag trouwden. Een paar weken eerder bevestigden de twee in The Drew Barrymore Show hun relatie, nadat ze eerder al samen waren gezien.

Lukas is niet alleen te zien in You, maar ook in de hitserie The White Lotus.

Lees meer over
Kim Kardashian