OPGEJUTTA

Vakantiefilmpje Marieke Elsinga zorgt voor verwarring: 'Is dat nou Jake Paul?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVakantiefilmpje Marieke Elsinga zorgt voor verwarring: 'Is dat nou Jake Paul?'
RTL

We kunnen wel stellen dat Jake Paul (26) momenteel in Nederlander de meest besproken niet-Nederlander is. Zijn relatie met Jutta Leerdam (24) maakt de tongen los en de bokser en schaatsster duiken om de haverklap ergens op. Nu is Jake zelfs gespot op het vakantieadres van Marieke Elsinga (36). Althans, dat líjkt zo.

"Ik dacht even dat Jake Paul ook met jou op vakantie ging"

Marieke geniet momenteel van een lekkere zonvakantie. Via Instagram Stories deelt ze daar zo nu en dan een foto of filmpje van. Zo deelt de presentatrice ook een video van een etentje aan het strand, waarop een blonde man met een lange baard eten opschept. En dat zorgt voor aardig wat verwarring.

Dan deelt Marieke namelijk een foto van een aantal berichten dat ze heeft gekregen naar aanleiding van de video. 'Is dit Jake Paul?' vraagt Luuk Ikink bijvoorbeeld. Een ander: 'Is dat nou die Jake Paul?' En weer een ander persoon: 'Ik dacht even dat Jake Paul ook met jou op vakantie ging.'

Verliefde Jake Paul in de wolken met Jutta Leerdam: ‘Ze is een engel’
Lees ook

Verliefde Jake Paul in de wolken met Jutta Leerdam: ‘Ze is een engel’

© Instagram @mariekeelsinga
© Instagram @mariekeelsinga

Voor wie denkt dat Jake Paul inderdaad met Marieke zit te dineren, dat is niet zo. Het gaat namelijk om een totaal andere man, die Roel heet. 'Ken ik al jaren en heb ik samen mee in de Koffiesalon gewerkt', laat Marieke weten.

Het liefdesnieuws tussen Jake en Jutta haalt alle headlines, zowel in binnen- als buitenland. In de video hieronder vertellen de twee sporters hoe stapelgek ze op elkaar zijn én dat ze hun romance aanvankelijk geheim wilden houden.

Lees meer over
Marieke ElsingaJake PaulJutta Leerdam