BERICHTJE!

Love Island-ster Rowéna dolgelukkig met zwangerschap: 'Heb al een kleine babybuik'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rowenaverdaasdonkLove Island-ster Rowéna dolgelukkig met zwangerschap: 'Heb al een kleine babybuik'
RTL

Rowéna Verdaasdonk (31), die in 2019 meedoet aan het eerste seizoen van 'Love Island', ontwikkelt in de villa gevoelens voor de Vlaamse Stenn. Eenmaal uit de liefdesbubbel blijkt hun relatie minder sterk en gaan ze uit elkaar. Lang alleen blijft ze echter niet: al snel komt ze de liefde van haar leven tegen, met wie ze nu een kindje verwacht. "We kijken er enorm naar uit", zegt Rowéna in Realitea over het moederschap.

"Ik heb al een kleine babybuik dus het begint nu echt te komen"

Rowéna deelt het heugelijke nieuws afgelopen week via Instagram met haar volgers. 'We houden nu al meer van je dan je ooit zou kunnen bedenken', schrijft de mommy to be bij een kiekje samen met haar vriend, waarop ze een foto van de echo vasthoudt. 

Hoewel de realityster niet kan wachten om haar kleintje vast te houden, vindt ze het wel 'superspannend om voor de allereerste keer papa en mama te mogen worden'. "Maar we kijken er enorm naar uit en hebben superlieve mensen om ons heen", aldus de Brabantse schone in Realitea, de online serie van RTL Boulevard. "Ik heb al een kleine babybuik dus het begint nu echt te komen."

Niek uit De Bachelorette en Love Island-ster Joan worden ouders
Lees ook

Niek uit De Bachelorette en Love Island-ster Joan worden ouders

Rowéna staat er gelukkig niet alleen voor en heeft al veel tips gekregen van andere jonge mama's: "Dat doet me enorm goed en daar heb ik superveel aan. Ik vind het heel leuk om te zien hoe iedereen elkaar steunt, dat is heel positief."

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Fawry not Sawry Love IslandRealitea