DAAR ZEG JE GENEE TEGEN

Talpa-contract Hélène Hendriks loopt af, vraagt Wilfred Genee om hulp

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 - screenshot uit Vandaag Inside 03-05-2023Talpa-contract Hélène Hendriks loopt af, vraagt Wilfred Genee om hulp
RTL

Het contract van alleskunner Hélène Hendriks (42) bij Talpa loopt volgende maand af. Dat vertelt de presentatrice in 'Vandaag Inside'. Om een nieuwe, lucratieve deal te sluiten met broodheer John de Mol (68), vraagt ze Wilfred Genee (55) om hulp.

"John de Mol kan intussen zijn bloed wel drinken"

Hélène heeft met talkshow HLF8 laten zien dat ze meer kan dan alleen voetbalwedstrijden aan elkaar praten. Wilfred is daarom erg benieuwd hoe het gaat met haar contract. "Dat loopt volgende maand af", onthult Hélène.

"In principe heb ik de mondelinge afspraak om nog een jaar door te gaan, maar we hebben nog niks op papier", vertelt ze. En dat is gek, want ze staat al in de schema's voor de aankomende maanden met De Oranjezomer, zo vertelde directeur televisie Marco Louwerens gisteren aan ons:

Johan Derksen twijfelde over nieuw contract: 'Hebzucht wint altijd'
Lees ook

Johan Derksen twijfelde over nieuw contract: 'Hebzucht wint altijd'

Wanneer het over de spraakmakende, nieuwe contracten van het Vandaag Inside-trio gaat, vraagt Hélène Wilfred om hulp. "Kun je ook mijn zaken doen? Ik hoorde dat jij dit allemaal gefixt hebt voor ze", zegt ze tegen de presentator. Johan beaamt dat Wilfred daar erg goed in is. "Dat is onze zaakwaarnemer. Doctorandus Genee is daar uitstekend in. John de Mol kan intussen zijn bloed wel drinken, maar hij heeft onze belangen goed behartigd." Wilfred bevestigt de stevige onderhandelingen: "Ja, ik denk niet dat John mijn allergrootste fan is daardoor."

In onze podcast gaat het ook over het nieuwe contract van de heren van Vandaag Inside. Je luistert hem hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vandaag Inside zie je elke werkdag rond 21.30 uur op SBS 6. De aflevering van gisteren kijk je hier terug.

Lees meer over
Hélène HendriksWilfred Genee