DONNY MEER DOEN

Haters wisten Donny Roelvink te krenken: 'Ik doe toch niks verkeerd?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHaters wisten Donny Roelvink te krenken: 'Ik doe toch niks verkeerd?'
RTL

Donny Roelvink (25) legt op Instagram uit dat haters hem in het verleden flink weten te raken. Maar nu weet de sportschoolinfluencer beter: "Je zal nooit een hater tegenkomen die het beter doet dan jij."

"Ik haat nooit op mensen, want ik ben helemaal content met mezelf"

"Hoe ik met een hater omga?" begint Donny zijn nieuwste Instagram-video. Hij denkt terug aan zijn jeugd. "Toen ik een jaar of 17 was en net een beetje begon te groeien op social media was ik altijd degene die het hardst riep dat haat niks met mij deed." Maar dat blijkt niet helemaal waar. "Als ik 100 comments had en er zat 1 kutte tussen, dan bleef die ene hangen." 

Donny Roelvink dolgelukkig met nieuwe vriendin: 'Heel lieve meid'
Lees ook

Donny Roelvink dolgelukkig met nieuwe vriendin: 'Heel lieve meid'

Hij wordt er in het verleden erg onzeker van. "Waarom is diegene op mij aan het haten? Ik doe toch niks verkeerd?" Maar inmiddels is dat voorbij. "Ik ben één ding gaan beseffen de laatste tijd: je gaat nooit een hater tegenkomen die het beter dan jij doet. Heb je ooit een succesvol iemand gezien die haat op een ander? Nee!"

Zelf haat de knappe zoon van Dries Roelvink ook niemand. "Iemand die lekker gaat, heeft helemaal geen haat in zich zitten. Ik haat nooit op mensen, want ik ben helemaal content met mezelf. Waarom moet ik dan op een ander gaan haten?" Als Donny naar het account van een hater gaat, ziet hij negen van de tien keer geen profielfoto en geen naam. Als er wel een foto zichtbaar is, ziet Donny wel waarom hij door diegene gehaat wordt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Donny Roelvink