WELKE EX IS NEXT?

Nieuwe Ex on the Beach-sterretjes gaan direct met elkaar van bil

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVNieuwe Ex on the Beach-sterretjes gaan direct met elkaar van bil
RTL

Als je ergens een irritant en hard geluid hebt gehoord, kan het zomaar de genadeloze Tablet of Terror zijn geweest. Een nieuw seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' is van start gegaan op MTV. In de eerste aflevering maken we kennis met de eerste acht singles en we kunnen wel stellen dat zij er geen gras over laten groeien.

Na de kennismaking worden de acht kandidaten in tweetallen op date gestuurd. Het klikt tussen Joey en Ellen en ook bij Marc-Junior en Janey meteen goed. Bij de eerste feestmogelijkheid is het raak. Onder het bekende liedje 'Konijntje Wiebelen' zien we hoe Joey en Ellen het erg gezellig hebben in bed. Ook Marc-Junior en Janey doen nog een workout op de late avond. 

Laat die exen maar komen! Dit zijn de nieuwe singles in Ex on the Beach
Lees ook

Laat die exen maar komen! Dit zijn de nieuwe singles in Ex on the Beach

De volgende ochtend heerst er echter spanning tussen Marc-Junior en Janey. Zij vindt dat hij te stoer doet over hun nachtelijke avontuurtje. Uiteindelijk praten de twee dat als volwassen mensen uit en uiteindelijk belanden ze - jawel - opnieuw tussen de lakens.

Wie denkt dat de eerste aflevering veel goeds belooft, kan zijn geluk ophalen bij de tweede aflevering. In de korte preview is te zien dat in aflevering twee al sprake is van een kwartet. Nogmaals, de kandidaten laten er geen gras over groeien.

Ex On The Beach: Double Dutch zie je wekelijks op zondag om 22.00 uur uur op MTV. Iedere dinsdag verschijnt de aflevering bij Videoland.

Lees meer over
MTVEx on the Beach