YEEZY BREEZY

Vrouw Kanye West poseert praktisch naakt voor nieuwe 'kledinglijn'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesVrouw Kanye West poseert praktisch naakt voor nieuwe 'kledinglijn'
RTL

Bianca Censori (28), de kersverse vrouw van Kanye West (45), geeft zich letterlijk bloot tijdens een fotoshoot voor Kanyes kledingmerk Yeezy. Op foto's is te zien dat zij slechts hoge zwarte laarzen en lichaamstape over haar edele delen draagt. Ideaal voor een stranddagje.

Op de Instagram-pagina van de Nigeriaanse modeontwerpster Mowalola Ogunlesi is een carrousel te zien met 'pikante' kiekjes van de architect. Op de foto’s zien we dat haar borsten bedekt zijn door een zwart vlak en stroken van tape - in de vorm van een kruis - over haar bilnaad heen zijn geplakt. Deze loopt door naar voren om zo ook haar voorkant te bedekken.

De zwarte laarzen reiken tot haar billen en ze maakt de look af met een blonde ‘pixiesnit’, een kort kapsel met langere lokken langs de zijkant.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De ‘kledingstukken’ (rekbaar begrip) van Yeezy zijn in samenwerking met Mowalola geproduceerd. De designer staat erom bekend gewaagde stukken te maken. De foto’s leiden dan ook tot uiteenlopende reacties. ‘Het gaat zoveel pijn doen om de tape eraf te halen’ en ‘uiterst respectloos’, klinkt het onder het Instagram-bericht. Maar Mowalola krijgt ook complimenten: ‘Heel creatief!’

© Instagram: @mowalola

De Australische architect, die al jarenlang voor Yeezy werkt, is naar verluidt begin dit jaar tijdens een geheime ceremonie getrouwd met de rapper.

Lees meer over
Kanye West