LET'S GET IT BRIDGERTON

Etentje gezin Nicolette van Dam krijgt onverwachte 18+-wending

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEtentje gezin Nicolette van Dam krijgt onverwachte 18+-wending
RTL

Bas Smit (42) en Nicolette van Dam (38) zijn gisteravond onverwachts op een pikante avond getrakteerd. Op Instagram is te zien dat hun gezin op een terras mee kan 'genieten' van de buren.

"Tapas met het gezin + lekkere natuurfilm op de achtergrond = ideale zondagavond"

'Tapas met het gezin + lekkere natuurfilm op de achtergrond = ideale zondagavond', laat Bas aan zijn volgers op Instagram weten. 'Een aparte film', zegt de influencer terwijl hij inzoomt op het beeldscherm in het appartement tegenover de eettent. Op de beelden is te zien dat de buurtjes in het eerste seizoen van Bridgerton zijn gedoken, waarin Daphne en Simon een hartstochtelijk moment met elkaar beleven.

Nicolette vraagt nog aan de medewerker van het restaurant of klanten altijd getrakteerd worden op vurige scènes waar de buren naar kijken. 'Dat is niet gebruikelijk', antwoordt de man.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nicolette van Dam belandt in rolstoel tijdens skivakantie met gezin
Lees ook

Nicolette van Dam belandt in rolstoel tijdens skivakantie met gezin

In het filmpje is ook te horen dat de dochter van Bas en Nicolette vraagt wat ze zien, wat tot hilarische reacties van hun volgers leidt: 'We negeren voor het gemak de vraag van de kleine meid even’ en ‘gewoon zeggen dat het een nieuwe film was van Freek Vonk', schrijven mensen. 'Niets leuker als eten in de natuur', lacht Wolter Kroes na het zien van de beelden.

Lees meer over
Bas SmitNicolette van Dam