OOST, WEST, ZONDER TV IS HET BEST

Kinderen Kim Kardashian mogen geen tv kijken als Kanye op het nieuws is

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kimkardashianKinderen Kim Kardashian mogen geen tv kijken als Kanye op het nieuws is
RTL

Kim Kardashian (42) doet er alles aan om haar vier kinderen niets mee te laten krijgen van de uitlatingen die hun vader, Kanye 'Ye' West (45), via social media doet. Dat zegt de realityster in de serie 'The Kardashians', die om haar en haar familie draait.

"Ik kan niet het risico lopen dat hun vader wordt genoemd en ze willen kijken"

Zo vertelt Kim dat North (9), de oudste dochter die zij samen met Ye heeft, 'eigenlijk niet weet' wat haar vader deelt via social media. "Als er dingen worden gezegd, vindt er een soort kettingreactie plaats in mijn huis", aldus Kim. "Dan kijken we geen tv meer. Ik kan niet het risico lopen dat hun vader wordt genoemd en ze willen kijken", legt de realityster uit. "Ik moet mijn kinderen beschermen, dus hebben ze nog niets gezien."

Kim Kardashian schrijft kinderen ieder jaar brief voor verjaardag
Lees ook

Kim Kardashian schrijft kinderen ieder jaar brief voor verjaardag

Nadat Kim en Ye uit elkaar gingen, kregen de twee het meermaals aan de stok met elkaar via social media. Met name Ye hing de vuile was buiten over Kim. Ook had hij kritiek op Pete Davidson, met wie zij een tijdje samen was en deelde hij privé-berichten. "Ik word van zoveel dingen beschuldigd", zegt Kim.

"Het is kwetsend en klote, maar ik kan zelf bepalen hoe ik reageer", gaat de tv-ster door. "Ik geloof echt dat mijn kinderen op een dag zullen begrijpen waarom ik dit nu allemaal doe. Ik zal altijd mijn best doen om hen te beschermen."

Naast dochter North hebben Kim en Ye ook nog samen zoon Saint (7), dochter Chicago (5) en zoon Psalm (4).

Lees meer over
Kim KardashianKanye West