LOVE AT FIRST FLIGHT

Jutta Leerdam overrompeld door verrassing Jake Paul: 'Ik ga flauwvallen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @juttaleerdamJutta Leerdam overrompeld door verrassing Jake Paul: 'Ik ga flauwvallen'
RTL

Wat doe je als je miljonair bent en een lange afstandsrelatie hebt? Dan vlieg je de wereld over om je liefje te verrassen. Althans, dat geldt voor Jake Paul (26), de bekende vriend van Jutta Leerdam (24).

"Ik kan niet geloven dat je hier bent"

Jake is er niet vies van om zijn liefde voor Jutta te etaleren. Niet alleen draagt hij in de YouTube-video een shirt met de tekst 'I heart Jutta', ook neemt hij zijn twintig miljoen volgers mee tijdens zijn vlucht naar Nederland. Daar heeft onze schaatsster geen idee dat haar vriend op het punt staat om haar te verrassen. 

Over Jutta zegt Jake: "Ze is de mooiste, goedhartigste, oprechte ziel die ik ooit heb ontmoet. Ik heb haar al lange tijd niet gezien. Daarom wilde ik helemaal naar Nederland vliegen om haar te verrassen. Maar ik kan niet met lege handen aankomen."

Jutta Leerdam op een roze wolk: 'Heel erg verliefd'
Lees ook

Jutta Leerdam op een roze wolk: 'Heel erg verliefd'

Jake voegt de daad bij het woord: hij heeft een groot schilderij gemaakt voor zijn liefje. Daarop is Jutta te zien als schaatsende engel op het strand van Puerto Rico, het eiland waar Jake een huis heeft. 

Eenmaal bij Jutta's huis weet de schaatsster niet wat ze meemaakt. Met haar hand voor haar mond zakt Jutta naar de grond: "Ik ga flauwvallen", stamelt ze. "Ik kan niet geloven dat je hier bent!" Bekijk de beelden hieronder. Vanaf minuut 12.08 arriveert Jake bij Jutta.

Lees meer over
Jake PaulJutta Leerdam