ANDRE TIJDEN

André Hazes trekt in nieuwe woning zonder Monique: 'Kijk ernaar uit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes trekt in nieuwe woning zonder Monique: 'Kijk ernaar uit'
RTL

Ook al is André Hazes (29) opnieuw samen met Monique Westenberg (45), de zanger gaat komende week voor het eerst 'op zichzelf' wonen. En daar heeft hij zin in, zo vertelt hij in 'Renze op Zondag'.

"Ik was twintig toen ik Monique leerde kennen en twee weken later gingen we samenwonen"

"Ik ga vanaf volgende week voor het eerst op mezelf wonen", deelt André - die sinds dit jaar een eigen huis heeft in zijn 'favoriete gemeente' Wilnis - zondagavond mee aan Renze Klamer. "Ik was twintig toen ik Monique leerde kennen en twee weken later gingen we samenwonen. Dus ik heb maar twee weken op mezelf gewoond en het gaat nu weer gebeuren. Ik kijk er wel heel erg naar uit." 

André geeft aan dat hij het leuk vindt om dingen 'zelf te ondervinden'. De Hazes-telg glundert van trots als hij het over zijn eigen wasmachine en droger heeft. "Voor het eerst doe je zelf je wasjes?" vraagt Renze. "Nog niet, ze staan nog ingepakt. Maar ik ga er wel mee beginnen", grijnst André.

André Hazes sluit verzoening met familie uit: 'Alleen kun je niets forceren'
Lees ook

André Hazes sluit verzoening met familie uit: 'Alleen kun je niets forceren'

André liet in een eerder interview met Radio 538 weten dat hij met de moeder van zijn zoon 'een vorm heeft gevonden die voor hen goed werkt'. Radio-dj Frank Dane noemde het toen friends with benefits, oftewel een vriendschap waarbij mensen af en toe met elkaar tussen de lakens duiken. "De maandagen dat ik hier slaap, kom ik niet aan rust toe", grapte André daarna. 

Tegenover RTL Boulevard maakte André duidelijk dat het meer is dan dat. Hij sprak de wens uit om opnieuw samen te wonen met Monique en ook sloot hij een tweede huwelijksaanzoek niet uit.

Ondanks dat het goed gaat met André is er nog een vuiltje aan de lucht. Er loopt momenteel een rechtszaak naar aanleiding van de leerplicht van kleine André. De zanger moet in augustus voorkomen, omdat ze Dre zonder toestemming van school mee op vakantie namen.

Aan RTL Boulevard legt de zanger uit hoe dat precies zit: 

Renze op Zondag is iedere zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. De aflevering kijk je terug bij Videoland. 

Lees meer over
André HazesMonique WestenbergRenze Klamer