AUTSCH

Bebe Rexha krijgt telefoon in gezicht gegooid tijdens optreden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBebe Rexha krijgt telefoon in gezicht gegooid tijdens optreden
RTL

Zangeres Bebe Rexha (33) heeft zondag een optreden in New York moeten afbreken nadat ze een telefoon in haar gezicht gegooid kreeg vanuit het publiek. Dit blijkt uit beelden die online circuleren en berichten van verschillende Amerikaanse media.

In een filmpje is te zien hoe Bebe Rexha zingend van links naar rechts op het podium loopt en daarbij een object recht op haar afvliegt. De zangeres gaat nadat ze geraakt wordt op haar knieën op het podium zitten en grijpt naar haar gezicht, terwijl er meerdere mensen vanuit de ruimte achter het podium naar haar toe lopen. Volgens een bericht op BuzzFeed zou de moeder van Bebe Rexha gezegd hebben dat er in het ziekenhuis drie hechtingen aangebracht zijn na het voorval.

Popster Bebe Rexha presenteert MTV EMA
Lees ook

Popster Bebe Rexha presenteert MTV EMA

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eind vorig jaar werd Harry Styles nog geraakt door een handvol snoepjes terwijl hij optrad in Los Angeles, waarna hij de rest van de show afmaakte met duidelijk last van zijn oog. Ook Lady Gaga werd vorig jaar geraakt door een object tijdens een optreden. In haar geval was het een knuffel, maar die kwam wel tegen haar hoofd terwijl ze stond te zingen.

Lees meer over
Bebe Rexha