GAME OVER

Tweede seizoen Netflix-hit Squid Game nú al onder vuur

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Noh Juhan/NetflixTweede seizoen Netflix-hit Squid Game nú al onder vuur
RTL

Hoewel de opnames voor het langverwachte tweede seizoen van 'Squid Game' pas deze zomer van start gaan, is er nu al heisa rondom de Netflix-serie. Afgelopen weekend bevestigt de streamingdienst alvast de terugkeer van enkele personages en wordt er een aantal nieuwe gezichten aangekondigd. Opvallend genoeg zit daar geen enkele vrouw bij.

"We zijn verheugd om binnenkort meer castingnieuws te delen... Waaronder de vrouwelijke hoofdrolspelers"

Acteurs Yim Si-wan en Kang Ha-neul worden afgelopen weekend aan de cast van de populaire Zuid-Koreaanse serie toegevoegd. Andere nieuwe castleden zijn Park Sung-hoon en Yang Dong-geun. Welke rollen zij op zich nemen in is nog niet bekend.

Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Gong Yoo en Wi Ha-joon keren terug in de tweede reeks en hoewel fans enorm blij zijn met de update, stoot het hun tegen de borst dat er nog geen enkele vrouw is voorgesteld - al is dat volgens Netflix zelf slechts een kwestie van tijd.

Acteurs Yim Si-wan en Kang Ha-neul in nieuw seizoen Squid Game
Lees ook

Acteurs Yim Si-wan en Kang Ha-neul in nieuw seizoen Squid Game

Op social media uiten veel fans de afgelopen dagen hun ontevredenheid, waardoor de streamingdienst zich genoodzaakt voelt om te reageren. "Dit was de eerste castbekendmaking voor het tweede seizoen van Squid Game", stelt een woordvoerder via Insider iedereen gerust. "We zijn verheugd om binnenkort meer castingnieuws te delen... Waaronder de vrouwelijke hoofdrolspelers."

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van de spannende dramaserie op de streamingdienst te zien is. Regisseur Hwang Dong-hyuk zei in april dat hij hoopt het nieuwe seizoen 'eind 2024' uit te brengen.

In Squid Game doen honderden kandidaten mee aan dodelijke spellen, met als doel die te overleven en zo dichterbij een geldprijs te komen. De serie was vorig jaar de best bekeken serie op Netflix en werd bovendien de best bekeken productie ooit in de geschiedenis van de streamingservice.

Lees meer over
NetflixSquid Game