VAN GOEDE HUIZINGA KOMEN

Hella Huizinga klapt uit de school over The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHella Huizinga klapt uit de school over The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2
RTL

De opnames voor het tweede seizoen van 'The Real Housewives of Amsterdam' zijn nog in volle gang, maar alles wijst erop dat het weer een spraakmakende reeks gaat worden vol drama, gebekvecht en dure tassen. In 'Beau Monde' doet Hella Huizinga alvast een (klein) boekje open.

"Ik hoop op een seizoen met minder misverstand en meer gedeeld verstand"

Hella Huizinga, dé partyplanner die heel bekend Nederland onder de sneltoets heeft, vertelt in Beau Monde over haar leven. Dit keer licht ze een tipje van de sluier op over het komende seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. "Net als vorig seizoen blijf ik lekker dicht bij mezelf en wil ik me niet te veel met de anderen bemoeien", vertelt ze. "Ik heb ook geen tijd voor gekibbel."

The Real Housewives of Amsterdam keert terug mét nieuw gezicht
Lees ook

The Real Housewives of Amsterdam keert terug mét nieuw gezicht

Hella's agenda is namelijk bomvol. Zo heeft ze twee weken geleden haar grootste event van het jaar gedraaid: een verjaardag met 170 gasten. Speciaal voor de gelegenheid wordt er een Franse band ingevlogen, is er een zalig viergangendiner én worden er tienduizend rozen aangerukt. "Voor het feest hadden we een enorme orangerie neergezet, een glazen ‘tent’, met allemaal bloemen, planten en bomen", vertelt Hella trots. Leuk detail: prins William en Kate hebben hun trouwfeest gehouden in dezelfde orangerie!

Ook vliegt Hella naar Peru, waar ze meewerkt aan een high end-bruiloft. Eenmaal weer thuis heeft ze geen tijd om bij te komen en moet ze direct een lunch organiseren voor zeventig Nederlandse partyplanners, werkzaam in verschillende segmenten. "Ik vond het leuk om iedereen samen te brengen. In plaats van elkaar als concurrent te zien kunnen we ook ervaringen delen en kennis uitwisselen. Twee weten meer dan één. En drie weten helemáál meer dan één!" blikt ze terug. "Nu ik dit zit te schrijven, bedenk ik dat dit ook opgaat voor The Real Housewives. Ik hoop op een seizoen met minder misverstand en meer gedeeld verstand!"

Alle uitstapjes van Hella zijn dit najaar te zien bij Videoland in het tweede seizoen van The Real Housewives of AmsterdamCherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria en Susanna, die we goed hebben leren kennen in seizoen één, keren terug in een gloednieuw seizoen. De dames maken in dit tweede seizoen ook kennis met een nieuwe huisvrouw: Tamara Elbaz. 

Sheila Bergeik keert niet terug aankomend seizoen, maar vertelt in Realitea alles over haar RHOAMS-avontuur:

Lees meer over
The Real Housewives of Amsterdam