HAPPY EVER AFTER

Deze koppels uit B&B Vol Liefde seizoen 2 zijn nog samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandDeze koppels uit B&B Vol Liefde seizoen 2 zijn nog samen
RTL

Vanaf volgende week kunnen de 'B&B Vol Liefde'-fans hun hart weer ophalen: acht kakelverse B&B-eigenaren gaan in het derde seizoen weer op zoek naar de liefde. De kijker mag weer mee op reis, van Zweden tot Thailand, en meegenieten van verlegen ontmoetingen, hier en daar een tikje irritatie en die heerlijke ontluikende verliefdheden waar we allemaal zo op hopen.

Vorig seizoen leek het liefdesvuur flink op te vlammen tussen Richard en Simone, op de Portugese camping die nog niet af was. Vanaf het eerste moment konden de twee tortelduifjes niet van elkaar afblijven en ze maakten de tongen flink los, letterlijk en figuurlijk. Maar bij thuiskomt bleek het vuur tussen de twee helaas toch gedoofd.

Tussen Astrid en Harmjan knetterde het ook ontzettend hard, maar niet op de manier die je zou willen. De woede-uitbarsting van Astrid was waarschijnlijk tot hoog in de Oostenrijkse Alpen te horen. Toch zette Harmjan door en hij wist tot ieders verbazing het muurtje rondom Astrid haar hart stukje voor stukje af te breken. Na afloop van het tweede seizoen schreeuwden de twee de liefde voor elkaar nog net niet van de daken. De twee zijn inmiddels verloofd, ganz toll ja!

Harmjan is inmiddels zo geïntegreerd in Oostenrijk dat hij dit najaar in zijn lederhose het jawoord geeft aan zijn Astrid. Natuurlijk zal zij in een traditionele dirndl aan het altaar verschijnen.

Debbie uit B&B Vol Liefde maakt geslacht baby bekend
Lees ook

Debbie uit B&B Vol Liefde maakt geslacht baby bekend

Hoewel de ouders van Martijn in Portugal wegliepen met de exotische Simone, was de jonge B&B-eigenaar zelf nog niet helemaal overtuigd. Tranen met tuiten, zelfs bij Martijn zelf, toen hij eindelijk de knoop doorhakte: Simone moest terug naar Hawaï. Maar de tranen waren nog niet gedroogd of kandidaat Fenna stond alweer op de stoep van de Portugese B&B. En zelfs op de bank thuis waren de vonken tussen Martijn en Fenna te voelen. Ja, dit was een match, hoor! Na één date biechtte Martijn tijdens het kampvuur op dat hij al verliefd dacht te zijn… op Fenna. Awkward voor deelneemster Susanne, die nog een kansje dacht te maken. Ook Fenna wist niet wat ze hoorde. Ai. Over ongemakkelijke televisie gesproken.

Toch kwam het allemaal goed tussen de twee: Martijn en Fenna werden het tweede succesvolle liefdeskoppel van het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. Fenna is inmiddels van Bonaire naar Portugal verhuisd en woont op korte afstand van Martijn, waardoor de twee zo veel mogelijk samen kunnen zijn. Martijn denkt erover na de B&B te verlaten en ook Fenna ziet hen wel aan de andere kant van de wereld wonen, of toch gewoon in Portugal. Ze zien het wel. En trouwen? Ja, misschien. Ooit. Maar voor nu genieten de twee lekker van elkaar.

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde begint op maandag 10 juli op RTL 4 en kijk je - net als vorig jaar - vooruit bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde