GEEN HAPPY ENDING

Cardi B en Offset beschuldigen elkaar op social media van vreemdgaan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCardi B en Offset beschuldigen elkaar op social media van vreemdgaan
RTL

Als je de foto’s en video’s moet geloven die ze regelmatig plaatsen, zou je denken dat Cardi B (30) en Offset (31) dolgelukkig zijn met elkaar. Toch lijkt het iets anders in elkaar te steken: de twee maken sinds dinsdag publiekelijk ruzie met elkaar en beschuldigen elkaar van vreemdgaan.

"Ik ben facking Cardi B. Zelfs al zou ik het willen, dan zou ik het niet eens kunnen, want iedereen in de industrie kent me"

Offset plaatst gister op Instagram een post waarin hij schrijft dat Cardi B is vreemdgegaan. 'Mijn vrouw is met een andere man uit mijn vriendengroep vreemdgegaan, jullie snappen wel hoe ik daarop ga reageren.'

Hoewel hij de post later weer verwijdert, laat Cardi B het er niet bij zitten, zij besluit op Twitter te reageren. 'Beschuldig me niet van dingen die je zelf doet', haalt ze naar hem uit. 'Ik ben facking Cardi B. Zelfs al zou ik het willen, dan zou ik het niet eens kunnen, want iedereen in de industrie kent me en zoiets zou meteen op straat liggen.' 

Cardi B maakt ruzie met stiefzoon vermiste Titanic-miljardair
Lees ook

Cardi B maakt ruzie met stiefzoon vermiste Titanic-miljardair

Ook laat ze weten dat ze Offset 'met een fles op zijn hoofd zal slaan' als hij het aandurft om haar face to face te beschuldigen van vreemdgaan. 'Hou op met je zo stom te gedragen. Speel geen spelletjes met mij. Iedereen weet wel hoe het zit', sluit ze haar tweet af. Net als Offset heeft ze de tweet inmiddels verwijderd.

Het is niet de eerste keer dat Cardi haar man beschuldigt van vreemdgaan. Slechts vijf maanden nadat ze samen hun dochtertje verwelkomen in 2018, vraagt ze een scheiding aan omdat hij zou zijn vreemdgegaan. De twee besluiten het uiteindelijk toch weer goed te maken en krijgen daarna nog een zoontje samen.

Lees meer over
Cardi B