OP ELK POTJE PAST EEN DEKSEL

Menno uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMenno uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin
RTL

Menno (54) uit 'B&B Vol Liefde' kan zijn geluk niet op, want de realityster heeft de liefde van zijn leven gevonden. Hoewel het niet heeft gewerkt met B&B-eigenaar Natasja is hij blij dat hij nu eindelijk zijn wederhelft in de armen kan sluiten. In een gloednieuwe aflevering van 'Realitea' vertelt hij presentator Farja Farvardin (30) over zijn vriendin.

"Zij is op dit moment absoluut mijn grote liefde" 

Menno vertelt dat hij na zijn B&B-avontuur verliefd is geworden. "Wij hebben elkaar wel gevonden, maar nooit gezocht", vertelt hij bijna poëtisch over zijn nieuwe vriendin. Hij vertelt dat ze een 'heel goeie tangodanseres' is. Ook hun leven samen is 'net een dans', vindt hij. Alles past namelijk perfect in elkaar: "We doen allebei ons ding. Ik heb mijn werk, zij heeft haar werk. We hebben ons eigen privéleven. Onze eigen vrienden. En toch merk je dat alles heel erg mooi in elkaar past." 

Hij weet zelfs bijna zeker dat hij oud gaat worden met haar. "Ja, absoluut. Als blijkt dat het niet zo is, dan zijn er ongetwijfeld redenen waarom dat niet zo is. Maar zij is op dit moment absoluut mijn grote liefde." Hoe zijn nieuwe partner heet, deelt hij dan weer niet. 

Natasja uit B&B Vol Liefde onthult: 'Menno sloeg een van mijn gasten aan de haak'
Lees ook

Natasja uit B&B Vol Liefde onthult: 'Menno sloeg een van mijn gasten aan de haak'

Dat ook Natasja haar grote liefde heeft gevonden, daar is hij alleen maar blij mee. "Het heeft tussen ons niet gewerkt, maar als ik dan die foto's van haar zie (met haar nieuwe vriend, red.), dan vind ik dat geweldig. (...) Als ze dan wel de liefde vindt, kan ik echt meegenieten." 

Lees meer over
Fawry not Sawry B&B Vol liefdeRealitea