ROOSKLEURIGE TOEKOMST

Caroline en Roosje uit B&B Vol Liefde beginnen B&B in Italië

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?Caroline en Roosje uit B&B Vol Liefde beginnen B&B in Italië
RTL

In de speciale aflevering van 'B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?' verdient Oostenrijk een speciaal plekje. Zowel in het eerste als tweede seizoen gebeurt er ontzettend veel in dat land. Zo ook bij Caroline.

"Eigenlijk was van origine het al mijn droom om naar Italië te gaan"

Caroline doet in 2021 mee aan het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Als presentator Art Rooijakkers haar opzoekt in de speciale aflevering, doet hij dat niet in haar lodge in Bad Kleinkirchheim. Hoewel de blondine het goed voor elkaar heeft en er in 2021 geen vuiltje aan de lucht lijkt, weet haar B&B corona niet te overleven. Caroline en Roosje moeten dan ook noodgedwongen hun B&B in Oostenrijk verkopen. "Ik had ontzettend veel gerenoveerd en geïnvesteerd. Ik had er heel veel geld ingestoken, maar ik had geen gasten. Dus stond ik met mijn rug tegen de muur", legt Caroline uit.

Ted van B&B Vol Liefde laat haar nieuwe vriend zien
Lees ook

Ted van B&B Vol Liefde laat haar nieuwe vriend zien

Maar Caroline laat zich niet uit het veld slaan. Het B&B-bloed kruipt waar het niet gaan kan en omdat Caroline niet meer kan wennen aan het leven in Nederland, begint ze binnenkort weer vanaf het begin. Niet in Oostenrijk, maar in Italië. "Een vriendin van mij heeft een huis in Italië en zei: heb je anders zin om hier even naartoe te komen? En toen ging mijn hart weer open, want eigenlijk was van origine het al mijn droom om naar Italië te gaan", verklaart Caroline haar keuze. 

Niet alleen Caroline gaat op zoek naar de liefde in B&B Vol Liefde, maar ook Natasja in Frankrijk. Eén van de mannen die haar hart destijds hoopt te veroveren is Menno. Het het nu met hem gaat zie je in onderstaande video van Realitea.

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag te zien bij RTL 4 en kijk je - net als vorig jaar - vooruit bij Videoland.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde