NIET TE FILMEN

Estavana geeft kijkje achter schermen bij opnames Beter Laat Dan Nooit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenEstavana geeft kijkje achter schermen bij opnames Beter Laat Dan Nooit
RTL

Het nieuwe seizoen van 'Beter Laat Dan Nooit' belooft nu al veel moois op te leveren, als je het kiekje mag geloven dat Estavana Polman (30) op Instagram deelt. De gloednieuwe presentatrice van het programma gunt haar volgers een kijkje achter de schermen tijdens de opnames.

"Wat een heerlijke mannen om mee op reis te zijn"

Estavana is samen met Ad Visser, Henny Huisman, Edwin Rutten en Frits Barend op reis door Azië. Met de mannen heeft ze in ieder geval een goede chemie, laat ze doorschemeren op social media. Bij een lieve foto met Henny schrijft de handbalster: 'Wat een heerlijke mannen om mee op reis te zijn.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Thuisfront Estavana Polman heeft het moeilijk met Beter Laat Dan Nooit
Lees ook

Thuisfront Estavana Polman heeft het moeilijk met Beter Laat Dan Nooit

"Ik vind het geweldig om met deze bijzondere mannen en jeugdidolen van veel Nederlanders op reis te gaan en beter te leren kennen", zei Estavana al voor vertrek. "Ik verheug me enorm op de avonturen die we gaan beleven en de gesprekken die daar uit voortkomen. Hopelijk kan ik het uitgesproken viertal bijbenen. Dat het een onvergetelijke reis wordt, is één ding dat ik zeker weet."

De deelnemende tv-iconen kijken ieder uit naar een andere bestemming. Voor Frits Barend is dat Cambodja, vanwege het verleden van de Rode Khmer en het bewind van Pol Pot. Henny droomt ervan de Mount Everest te zien en hoopt daarna getuige te kunnen zijn van een openbare crematie.

Als het Cambodjaanse tempelcomplex Angkor Wat aangedaan wordt, dan is dat voor Ad Visser. Al wil het 76-jarige TopPop-icoon zich tijdens de reis vooral laten verrassen. Edwin is nieuwsgierig naar rituelen en gebruiken en lokale muziek.

Terwijl Estavana tijdens deze bijzondere reis aan haar presentatieskills werkt, verandert er thuis ondertussen veel. Zo heeft Damián, de zoon van vriendlief Rafael van der Vaart en zijn ex-vrouw Sylvie Meis, getekend bij Ajax, waardoor hij niet langer bij Raf en Estavana onder één dak woont. Gelukkig hebben ze een passende oplossing voor zijn woonsituatie gevonden:

Lees meer over
Estavana PolmanHenny Huisman