DOE NIET ZO MAFS

Nieuw seizoen Married at First Sight met een twist op komst: 'Bezig met het voorwerk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenNieuw seizoen Married at First Sight met een twist op komst: 'Bezig met het voorwerk'
RTL

Trouwen met een wildvreemde klinkt te gek voor woorden. Toch is het al acht seizoenen een ware hit. En wat blijkt: een negende reeks van 'Married at First Sight' is al in de maak! "Het duurt nog wel even voordat het nieuwe seizoen te zien is, maar we zijn het nu aan het maken", onthult één van de experts uit het programma, Eveline Stallaart (41), in Realitea.

"Zijn allemaal leuke plannen om een leuke twist te geven"

De opnames zijn nog niet begonnen. Eveline en de rest van het MAFS-team zijn nu nog bezig met 'het voorwerk', zo legt ze uit. "We merken dat er meer aanmeldingen zijn dan ooit", licht de seksuoloog alvast een tipje van de sluier op. "Het programma blijft groeien. In kijkers en in aanmeldingen. Dat is echt hartstikke fijn, want dan kunnen wij weer beter matchen. Want hoe meer keuze, hoe betere matches we kunnen maken."

Volgens Eveline is het mooie aan het programma dat de deelnemers 'heel puur' zijn. "Het is écht hoe de mensen reageren, het is écht echt. Ze worden niet gecast, krijgen niet betaald, het zijn geen acteurs, wat in andere landen van Married wel het geval is heb ik begrepen."

Oud-MAFS-deelnemer heeft deze keer wél succes in LLDL
Lees ook

Oud-MAFS-deelnemer heeft deze keer wél succes in LLDL

Al gaat er volgens Eveline aankomende reeks wel het een en ander veranderen: "Married zou Married niet zijn als het niet weer iets spannends en ludieks zou hebben. Het is natuurlijk afwachten omdat we het nog aan het maken zijn, maar er zijn allemaal leuke plannen om een leuke twist te geven zodat het weer wat nieuws heeft. Ook vooral voor de kijker, zodat het nóg leuker is om te weten hoe iemand in elkaar zit. (…) Daar willen we nog meer de kijker in meenemen."

Naar alle verwachting is het nieuwe seizoen begin volgend jaar te zien.

Meer realitynieuws? Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Eveline StallaartFawry not Sawry Married at First SightRealitea