BOEEE(R)

Nog even geduld: nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw start later dan gepland

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Linelle Deunk Nog even geduld: nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw start later dan gepland
RTL

Fans die met smart aan het wachten zijn op 3 september, de dag dat de eerste aflevering van 'Boer zoekt Vrouw' te zien zou zijn, moeten nog langer geduld hebben. Vandaag is namelijk bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen niet op 3 september start, maar pas op 17 september.

KRO-NCRV laat weten dat de datingshow op 17 september start en dat de laatste aflevering op 26 november te zien zal zijn. In totaal worden er 11 afleveringen van het dertiende seizoen uitgezonden. Dit betekent dus dat we nog ietsje langer geduld zullen moeten hebben. Een woordvoerder van de NPO laat aan RTL Boulevard weten dat dit komt door de live-uitzending van de musical Dagboek van een Herdershond op 3 september en een EK-voetbal wedstrijd de week erna.

Wat we nu al weten over de nieuwe boeren van Boer zoekt Vrouw
Lees ook

Wat we nu al weten over de nieuwe boeren van Boer zoekt Vrouw

Gelukkig hebben we wel al een voorproefje van het nieuwe seizoen gekregen. De eerste boeren zijn namelijk al in april door Yvon Jaspers voorgesteld. Zo hebben we koeienboer Piet (63) in Duitsland, melkveehouder Claudia (57) in Frankrijk, melkveehouder Haico (42) in Denemarken, boer Richard (32) in Slowakije en de jongste van de groep: boerin Bernice (23) in Zweden. Je kunt de uitgebreide bio's van alle boeren en boerinnen hier zien. 

Ook oud-kandidaten van Boer zoekt Vrouw kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen: 

Lees meer over
Yvon JaspersBoer zoekt Vrouw