IK HEB DIE BON GEPAKT

Jan Joost van Gangelen op weg naar De Oranjezomer op de bon geslingerd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJan Joost van Gangelen op weg naar De Oranjezomer op de bon geslingerd
RTL

Jan Joost van Gangelen (48) is 259 euro armer door zijn bezoekje aan 'De Oranjezomer'. Op weg naar de studio in Breda wordt de presentator namelijk aangehouden door de politie, zo vertelt hij donderdagavond aan het begin van de uitzending.

"Jij had me al gewaarschuwd ervoor"

"Die A27 - jij had me al gewaarschuwd ervoor, want jij moet natuurlijk altijd naar Breda - maar ik rij 'm niet zo heel vaak", begint hij zijn verhaal als presentatrice Hélène Hendriks hem aan tafel confronteert met zijn rijgedrag.

De bekeuring is allemaal de schuld van 'een soort tourbus met allemaal fietsen achterop' die alsmaar links blijft rijden. Jan Joost denkt hem wel even rechts in te halen, alleen niet ongezien... "Toen kwam er zo’n burgersjaakie... en was het meteen 'volgen politie'", vervolgt hij.

Estavana Polman onthult in De Oranjezomer: 'Rafael is jaloers'
Lees ook

Estavana Polman onthult in De Oranjezomer: 'Rafael is jaloers'

Hoewel het zuur is, kan de sportjournalist er gelukkig wel om lachen. "Ik zei: 'Ik moet wel naar Hélène', en toen mocht ik door", geint hij. Als er later in de uitzending een sirene klinkt, haakt diezelfde Hélène er meteen op in: "Ze komen je toch halen, heb je die boete niet betaald?"

Lees meer over
Hélène HendriksDe Oranjezomer