B&BOVENNATUURLIJK

Debbie kan niks met zesde zintuig van Cees in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDebbie kan niks met zesde zintuig van Cees in B&B Vol Liefde
RTL

Debbie heeft in 'B&B Vol Liefde' tot nu toe alleen Paul op bezoek. Het is tijd dat er een tweede man haar bed and breakfast in Spanje binnenwandelt. Maar of ze met Cees nou op hetzelfde spirituele niveau zit...

"Onder ons gezegd weet ik niet of ik met een man zou kunnen zijn die dat zo sterk heeft"

Met Paul kan Debbie goed opschieten, maar of er sprake is van een vonk? "Het voelt vertrouwd, het voelt leuk, het voelt aardig. Er is niet iets waarvan ik denk: er ontspruit hier iets wat toekomst gaat brengen. Maar wat niet is, kan nog komen. Het is oké", vertelt Debbie. 

Tegen haar vriendin is ze eerlijk over haar eerste liefdeskandidaat. "Ik vind het een beetje saai", geeft ze eerlijk toe. "Ik vind het een superlieve man, maar niet voor mij." Ook vindt ze dat Paul weinig vragen stelt aan haar. 

B&B Vol Liefde-kijkers weten het zeker: Jan is broer van Desiree
Lees ook

B&B Vol Liefde-kijkers weten het zeker: Jan is broer van Desiree

Gelukkig is de tweede liefdeskandidaat, Cees, onderweg naar de vrijzinnige Debbie. Al moet ze wennen aan zijn komst. "Het verwarde me." Ze is van slag en weet niet hoe ze zich staande moet houden tussen de twee mannen die haar hart willen veroveren.

Waar Debbie nuchter is, is Cees zelfbewust. "Ik ben dik tevreden over mezelf", vertelt Cees aan Debbie en Paul. "Pfff... pittig. Ik vind het ook wel weer bijdehand. Ik word er helemaal naar van", zegt Debbie achteraf over die opmerking van haar nieuwe logé.

Na dat gesprek is het tijd om de bed and breakfast te verlaten om te borrelen bij een prachtig kerkje. Daar vertelt Cees over zijn bijzondere gave. "Ik was een keer in het Catharijneklooster in Utrecht. Ik voelde dat daar zoveel dingen zijn gebeurd die totaal niet door de beugel kunnen. Van mishandeling tot misbruik van kinderen in dat klooster. Dat voel ik gewoon."

Daar moet Debbie even van slikken. "Ik ben heel nuchter. Het roept abracadabra gevoelens bij mij op", vertelt ze hem.

Paul en Cees besluiten tijdens de borrel de kerk te bezoeken. Al beent Cees vrijwel direct naar buiten. "Ik heb nog nooit zo snel iemand uit een kerk zien vertrekken. Het was theater eigenlijk", meent Paul.

"Het was niet goed binnen", verklaart Cees aan Debbie. "Ik kan niet zeggen dat ik het niet waardeer, maar ik word er wel heel lacherig over, weet ik van mezelf", bekent ze aan Cees. "Er is echt veel meer tussen hemel en aarde", leert hij Debbie. "Veel meer."

"Onder ons gezegd weet ik niet of ik met een man zou kunnen zijn die dat zo sterk heeft", biecht Debbie op aan de kijkers. "Ik kan me voorstellen dat iemand dat heeft, maar om binnen twee tellen nadat we het er net over gehad hebben bij mij terug te zijn... Het kan hoor, maar dat is heel ver van mij vandaan." 

Hoe Debbie omgaat met de gave van Cees moet blijken in het vervolg van B&B Vol Liefde. Je ziet het datingprogramma elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast bij Videoland. 

Lees meer over
B&B Vol liefde