KUSJES VRAGEN

Vivienne van den Assem en Patrick Martens op de vingers getikt vanwege zoenscènes in ZOOP

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVivienne van den Assem en Patrick Martens op de vingers getikt vanwege zoenscènes in ZOOP
RTL

Vivienne van den Assem (39) en Patrick Martens (45) hebben jarenlang een stelletje gespeeld in de dierentuinserie 'ZOOP' én de drie films die daarop volgen. Zij speelt Elise, hij speelt Mike en vanzelfsprekend komen daar zoenscènes bij kijken. Vrij onschuldig, zou je denken. Toch zijn Vivienne en Patrick op hun vingers getikt vanwege die zoenscènes. Waarom? Dat vertellen de twee in 'Aran on Tour'.

"Dat verliefd spelen ging redelijk vanzelf"

Tijdens het gesprek dat Vivienne met Aran Bade in zijn auto voert, schakelt Patrick in via de telefoon. Het drietal bespreekt dan de tijd van de twee acteurs in ZOOP en dat ze destijds dus een stelletje spelen. "Dat verliefd spelen ging redelijk vanzelf. We hadden veel zoenscènes, maar we zijn later wel een beetje op onze vingers getikt", bekent Patrick.

Wat is er dan precies aan de hand? "Te veel", zegt Patrick. "Ja, te veel overgave", vult Vivienne aan. Overigens wordt er op die momenten géén tong gebruikt, gezien het om een Nickelodeon-serie ging. "Maar dat hebben we weleens privé gedaan", onthult Patrick. En of Vivienne goed kan zoenen? "Heel lekker."

Vivienne van den Assem geniet van baby Anouk: 'Doet het goed'
Lees ook

Vivienne van den Assem geniet van baby Anouk: 'Doet het goed'

Voordat Vivienne auditie doet voor ZOOP, kent ze Patrick nog helemaal niet. "Eigenlijk ging ik eerst voor een andere rol op. Maar de tweede ronde was voor Elise en deed ik echt auditie met Patrick, die nog steeds mijn langstlopende televisieverkering is", zegt ze daarover.

Maar zullen Elise en Mike nog steeds samen zijn, na al die jaren? Dat weten Vivienne en Patrick zelf ook niet. Maar, zegt Vivienne: "Als het aan mij ligt: natuurlijk. Als een soort elastiek komen wij toch altijd weer bij elkaar terug."

In Aran on Tour bespreekt Vivienne ook hoe het leven als moeder van twee haar bevalt, geeft ze nog meer details over haar ZOOP-verleden en bespreekt ze haar carrièredromen. De hele aflevering zie je hieronder.

Lees meer over
Patrick MartensVivienne van den Assem