BEKEND GEZICHT

Van dit programma kun je Olaf uit B&B Vol Liefde al kennen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL 4/Screenshot B&B Vol Liefde 14-7Van dit programma kun je Olaf uit B&B Vol Liefde al kennen
RTL

In 'B&B Vol Liefde' doet Olaf zijn best om het hart te veroveren van B&B-eigenaresse Petri. Wat veel mensen niet weten, is dat dit niet zijn eerste televisie-avontuur is. Olaf maakt eerder al zijn debuut op tv met zijn ex-vrouw.

"Zeker had ze mijn kind kunnen zijn. Gelukkig is ze dat niet"

In 2020 verschijnt hij in het programma Ik durf het bijna niet te vragen van BNNVARA, meldt de website LoveReality. In dit programma geven Nederlanders die om uiteenlopende redenen vaak onbegrepen worden, antwoord op vragen van kijkers.

Olaf is te zien in de aflevering 'Liefde kent geen leeftijd', waarin koppels met grote leeftijdsverschillen aan het woord komen. Olaf geeft samen met zijn vrouw Senky, die dertig jaar jonger is, antwoord op verschillende vragen. 

B&B Vol Liefde maakt vliegende start dankzij typetjes: 'Wel beetje gestuurd'
Lees ook

B&B Vol Liefde maakt vliegende start dankzij typetjes: 'Wel beetje gestuurd'

Senki is tijdens de opnames 31 jaar en vijf jaar gelukkig getrouwd met Olaf. De chefkok geeft in het programma toe dat het leeftijdsverschil erg groot is. "Zeker had ze mijn kind kunnen zijn. Gelukkig is ze dat niet, want dan zou het een rare wereld worden." Het is niet duidelijk waarom de twee naderhand uit elkaar zijn gegaan.

Nieuwsgierig naar de aflevering? Je kunt het hier terugkijken. 

De grote vraag is natuurlijk of Olaf in Petri zijn nieuwe liefde vindt. Petri heeft haar twijfels of zijn uiterlijk:

Lees meer over
B&B Vol liefde