TALKSHOW OF THE TOWN

Talkshow Humberto ook in 2024 doordeweeks te zien: 'Oorspronkelijke plan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTalkshow Humberto ook in 2024 doordeweeks te zien: 'Oorspronkelijke plan'
RTL

Humberto Tan (57) zou sowieso in 2024 al doordeweeks te zien zijn met zijn talkshow 'Humberto' bij RTL 4. Dat heeft niks te maken met het vertrek van Eva Jinek (45) naar de AvroTros. Dat vertelt de presentator aan ons.

"Maar tien maanden, zoals bij RTL Late Night, gaat niet meer gebeuren"

"Het oorspronkelijke plan was al dat Eva, Beau en ik elkaar doordeweeks zouden afwisselen. Renze zou het weekend gaan doen", laat Humberto weten. "Ik ga nu tien weken maken, maar tien maanden, zoals bij RTL Late Night, gaat niet meer gebeuren." 

Eva Jinek verlaat RTL en gaat naar AvroTros: 'Tijd voor iets anders'
Lees ook

Eva Jinek verlaat RTL en gaat naar AvroTros: 'Tijd voor iets anders'

Humberto is verrast dat Eva het talkshowstal van RTL verlaat. "Ik had geen idee. Ik werd gebeld door Peter van der Vorst, een uur voordat het bericht naar buitenkwam." Humberto zit vol vragen. "Waarom? En wat gaan we doen? En: wat nu?" RTL moet het gat dat de journalistieke talkshowhost achterlaat oplossen. "Het speelt pas vanaf 2024. Dus wat dat betreft heeft RTL tijd om na te denken wat ze willen. We moeten er allemaal even over nadenken."  

Voor de mensen achter de schermen van de talkshow is het het heftigst, vertelt hij. "Ik dacht vooral: het is nogal wat, zo'n beslissing. Niet voor jou persoonlijk, maar het gaat over de hele redactie." 

Renze Klamer is ook verrast met het vertrek van zijn collega, maar hij wenst Eva 'natuurlijk heel veel plezier en succes' met haar nieuwe uitdaging. 

Bekijk alles over het vertrek van Eva Jinek in onderstaande video. 

Lees meer over
Humberto TanRenze KlamerEva JinekBeau van Erven Dorens