VAKANTIEMAN

Beau van Erven Dorens blikt terug op vakantie met zoons: 'Een heerlijke week'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau van Erven Dorens blikt terug op vakantie met zoons: 'Een heerlijke week'
RTL

Beau van Erven Dorens (52) heeft met zijn gezin even de boel de boel gelaten in Slovenië. Lekker luieren is er niet bij voor de presentator. Beau en zijn gezin hebben gekozen voor een uiterst actieve vakantie, blijkt uit de foto's op Instagram.

"De hele dag peddelen in het prachtige, wilde water"

Beau is de afgelopen week dag in, dag uit in een kajak gestapt, laat hij de wereld weten via social media. 'De hele dag peddelen in het prachtige, wilde water in de schitterende, ongerepte natuur en 's avonds op de camping gezellig met de hele groep eten', schrijft Beau over zijn vakantie. Na het eten heeft Beau naar eigen zeggen een aantal biertjes genuttigd om daarna 'KO in de tent' te belanden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beau van Erven Dorens deelt hilarische beelden van zinkende boot
Lees ook

Beau van Erven Dorens deelt hilarische beelden van zinkende boot

Iedere dag leren Beau en zijn zoons een beetje beter kajakken, schrijft de presentator verder. 'Aan het einde van de week hadden we zoveel geleerd! Dank instructeurs en organisatie', aldus Beau. Hij blikt terug op 'een heerlijke week'.

Van een andere tripnheeft Beau ook genoten. Met goede vriend en Amerikadeskundige Michiel Vos heeft hij een reis door de - u voelt het al aankomen - Verenigde Staten gemaakt. Daar waren camera's bij voor een Videoland-serie. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Beau van Erven DorensVakantie