HAPPY HOLIDAYS

Virgin River seizoen 5 krijgt twee specials, vanaf deze datum te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixVirgin River seizoen 5 krijgt twee specials, vanaf deze datum te zien
RTL

Het zweeft al een tijdje in de lucht, maar nu heeft Netflix eindelijk officieel bevestigd dat op 7 september het vijfde seizoen van 'Virgin River' verschijnt. 'Wie heeft er al zin in 'Virgin River' seizoen vijf?' vraagt de streamingdienst woensdag bij een reeks foto's van de cast op social media.

"Wie heeft er al zin in Virgin River seizoen vijf?"

Virgin River, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Robyn Carr, is één van de succesvolste Netflix-series. Niet gek dus dat er ook al een zesde seizoen is aangekondigd. Voordat het zover is kun je vanaf 7 september eerst genieten van de eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen. Wat betreft de laatste twee afleveringen: daar moeten fans nog even op wachten. Op 30 november verschijnen namelijk twee 'holiday specials'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Virgin River-actrice deelt nieuwe details over vijfde seizoen
Lees ook

Virgin River-actrice deelt nieuwe details over vijfde seizoen

De opnames van het vijfde seizoen zijn niet makkelijk voor hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge. Ze vallen namelijk letterlijk in het water. Tijdens het draaien moet ze noodgedwongen haar tijdelijke onderkomen verlaten vanwege een gesprongen waterleiding. En waterschade is niet het enige probleem waarmee Alexandra achter de schermen wordt geconfronteerd: eind juli worden ook al de koffers van haar familie gestolen op het vliegveld in Vancouver als haar man en hun twee kinderen haar komen opzoeken. Gelukkig vindt de politie de koffers snel terug na het volgen van de AirTags die aan de bagage zijn bevestigd.

Virgin River draait om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. 

Lees meer over
NetflixVirgin River