STREEP ERDOOR

Jeroen Pauw wil dagelijkse talkshow van Eva Jinek niet overnemen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6/screenshot De Oranjezomer 7 augustus 2023Jeroen Pauw wil dagelijkse talkshow van Eva Jinek niet overnemen
RTL

Na het aangekondigde vertrek van Eva Jinek (45), zijn alle ogen op Jeroen Pauw (62) gericht. De presentator en tv-maker gaat mogelijk een grote rol spelen in de vervanging van Eva, maar hoe? Daar geeft hij maandagavond in 'De Oranjezomer' iets meer duidelijkheid over.

"Ik zou niet meer een vijfdaagse talkshow week in week uit willen doen"

Jeroen Pauw heeft natuurlijk jarenlange ervaring als talkshowhost en zou de gedroomde opvolger zijn van Eva, zijn protegé. Als Hélène Hendriks hem in De Oranjezomer nieuws daarover probeert te ontfutselen door hem de keuze tussen presenteren of produceren voor te leggen, antwoordt Jeroen Pauw: "Lastige vraag. Ik vind presenteren heel erg leuk, maar ik zou niet meer een vijfdaagse talkshow week in week uit willen doen." 

Om de dag dan? "Nee... nou", zegt Jeroen enigszins twijfelend. In het weekend? "Nee... streep maar af, streep maar door", lacht Jeroen, die meer lijkt te weten dan hij al mag vertellen.

Toekomstplannen van sidekick Roelof Hemmen na vertrek Eva Jinek nog onzeker
Lees ook

Toekomstplannen van sidekick Roelof Hemmen na vertrek Eva Jinek nog onzeker

Onlangs laat Jeroen aan RTL Boulevard weten het niet uit te sluiten dat hij terugkeert naar RTL. De vraag is alleen nog in welke hoedanigheid. Jeroen is nu vooral werkzaam als tv-producent met zijn productiebedrijf TVBV, dat onder meer Op1 produceert. De kans bestaat ook dat Jeroen binnenkort RTL aan het klantenbestand van TVBV kan toevoegen, zo voorspelt Rob Goossens. 

Lees meer over
Jeroen PauwEva JinekHélène HendriksDe OranjezomerJinek