NIET ZO MAFS

Wichian en Loes uit MAFS zien elkaar nog steeds: 'Fijn dat dit kan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Studio Haviq/Nander de WijkWichian en Loes uit MAFS zien elkaar nog steeds: 'Fijn dat dit kan'
RTL

Wichian en Loes, bekend van hun deelname aan het RTL-programma 'Married At First Sight', hebben ondanks hun scheiding nog altijd goed contact. Dat laat Wichian weten op Instagram bij een filmpje met Loes.

"Fijn dat dit na alles wat we hebben meegemaakt ook nog kan"

Nu, maanden nadat het seizoen van Married At First Sight is afgelopen, blijkt dat er toch een vriendschap is ontstaan tussen de exen. De twee spreken nog steeds met elkaar af. Wichian deelt op Instagram een video en foto's van hen samen op het terras.

'Aangezien de werkdag erop zat, ik in de buurt was van mijn ex-vrouw Loes en we nog goed contact met elkaar hebben, zijn we samen even wat gaan eten op het terras', schrijft hij. 'Fijn dat dit na alles wat we hebben meegemaakt ook nog kan.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Loes en Wichian zijn uit elkaar: 'Kan het hem niet geven'
Lees ook

Loes en Wichian zijn uit elkaar: 'Kan het hem niet geven'

Wichian en Loes werden in Married At First Sight aan elkaar gekoppeld, maar de liefdegevoelens kwamen niet bij Loes. Het zorgde ervoor dat het stel ging scheiden. Na de scheiding wilde Loes vrienden blijven, maar Wichian wist niet of hem dat zou lukken.

"Het heeft voor mij tijd nodig om te kunnen zeggen: 'We blijven vrienden.' Dat gaan we zien in de toekomst, dat kan ik nu niet zeggen", vertelde hij in de online serie Married At First Sight: Hoe Is Het Nu Met?. Uiteindelijk is het dus toch goedgekomen tussen hen. 

Niet alleen met Loes heeft Wichian nog goed contact, ook Remco, voorheen getrouwd met Paula in het programma, ziet hij regelmatig. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Married at First Sight