TOXIC

Sam Asghari ontkent bedreiging Britney Spears: 'Altijd blijven steunen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSam Asghari ontkent bedreiging Britney Spears: 'Altijd blijven steunen'
RTL

Na een huwelijk van een jaar is het sprookje tussen Britney Spears (41) en Sam Asghari (29) tot een einde gekomen. Naast 'onoverkomelijke verschillen' en vermeend bedrog, zou er volgens 'TMZ' ook sprake zijn van fysiek geweld. Op Instagram vraagt Sam nu of iedereen vriendelijk en bedachtzaam willen omgaan met de scheiding. Ook reageert Sams management bij RTL Boulevard op de geruchten over hun huwelijkse voorwaarden.

"We zullen vasthouden aan de liefde en het respect dat we voor elkaar hebben en ik wens haar altijd het allerbeste"

'Na zes jaar van liefde en toewijding aan elkaar hebben mijn vrouw en ik besloten onze reis samen te beëindigen', begin Sam zijn bericht in zijn Instagram-verhaal. 'We zullen vasthouden aan de liefde en het respect dat we voor elkaar hebben en ik wens haar altijd het allerbeste. Shit happens'. Hij begrijpt dat het bijna onmogelijk is om privacy te krijgen als je van zo'n grote bekendheid scheidt, maar doet toch een poging om iedereen te verzoeken om respectvol met de situatie om te gaan. 'Vragen om privacy lijkt te belachelijk, dus ik zal iedereen - inclusief de media - willen vragen om vriendelijk en tactvol te zijn.'

© Instagram: @samasghari

De manager van Sam reageert tegenover RTL Boulevard op de verwijten jegens hem. "Er zijn veel beweringen dat Sam de huwelijkse voorwaarden betwist en dreigt zijn ex-vrouw met video's te schaden. Deze beweringen zijn echter onwaar, aangezien er nooit negatieve bedoelingen naar haar zijn uitgegaan en ook nooit zullen gaan. Sam heeft haar altijd gesteund en zal dat altijd blijven doen."

Dit betekent het einde van het derde huwelijk voor Britney. Eerder was ze kortstondig - slechts 55 uur - getrouwd met haar jeugdvriend Jason Allen Alexander in 2004. Daarna vond ze opnieuw liefde bij danser Kevin Federline. Ze leerden elkaar kennen in 2004 en waren samen tot 2007. Ze hebben samen twee kinderen: Sean Preston en Jayden James. Enkele maanden na de geboorte van haar jongste zoon vroeg ze zelf om een scheiding.

In juni 2022 gaven de zangeres en Sam elkaar het jawoord. Ze waren toen al zes jaar samen.

Lees meer over
Britney Spears