OPGESCHRIKT

Carmen Pfaff overvallen in huis: 'Ineens drie mannen in de living'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCarmen Pfaff overvallen in huis: 'Ineens drie mannen in de living'
RTL

De Belgische Carmen Pfaff (67), de vrouw van voormalig topvoetballer Jean-Marie Pfaff (69), is afgelopen vrijdag in haar eigen huis overvallen. Dat bevestigt hun dochter Kelly (46) in de Belgische media: "Mama was thuis aan het strijken, toen ineens drie mannen de woning binnendrongen en in de living stonden."

"We weten zelf ook niet veel, we mogen zelfs het huis nog niet binnen"

De politie is volop bezig met het onderzoek. Details over de overval zijn er nog niet, zo meldt de Vlaamse website Het Laatste Nieuws. "We weten zelf ook niet veel, we mogen zelfs het huis nog niet binnen", aldus Kelly.

Haar moeder Carmen maakt het naar omstandigheden goed, al is ze wel uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoeken. Verder vraagt Kelly om de privacy van de familie te respecteren.

Carmen Pfaff heeft lange revalidatie voor de boeg na hersenbloeding
Lees ook

Carmen Pfaff heeft lange revalidatie voor de boeg na hersenbloeding

Carmen wordt begin mei ook al opgenomen in het ziekenhuis in Palma nadat ze een hersenbloeding krijgt in het vliegtuig. Pas over enkele manden wordt duidelijk wat de schade is. "Je kunt het vergelijken met een overstroming: terwijl het water zich langzaam terugtrekt, wordt de eventuele onderliggende schade duidelijk", vertelt dochter Kelly destijds over haar moeder in - wederom - HLN.