MOEDERHART

Miljuschka Witzenhausen weemoedig nu dochter Felina groter wordt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMiljuschka Witzenhausen weemoedig nu dochter Felina groter wordt
RTL

Waar blijft de tijd? Dat is iets wat Miljuschka Witzenhausen (38) zich vast afvraagt nu de zomervakantie van haar kinderen voorbij is. Ze ziet dat haar dochter Felina groter is geworden en dat emotioneert haar, deelt ze op haar website.

"Ik werd er een beetje emotioneel van"

"Ze was altijd al een kleine keukenprinses, maar nu is het anders", schrijft Miljuschka. "Ze wordt zo groot. Ineens is dat in deze zomervakantie gebeurd. Ik sta heel anders in de keuken met haar. Gelijkwaardiger. Het is heel bijzonder."

Volgens de presentatrice is 'het kinderlijke' er een beetje af, op sommige momenten dan. Felina kan in de ogen van Miljuschka in de keuken, of met uitkiezen van kleding, 'heel puberachtig' zijn. "Maar als ik met haar door het winkelcentrum rol, wil ze dan toch ook wel weer graag naar de speelgoedwinkel. Om even te kijken. Traditie noemt ze dat!"

Miljuschka altijd alert en ongerust door epilepsie dochter Felina
Lees ook

Miljuschka altijd alert en ongerust door epilepsie dochter Felina

Wanneer moeder en dochter door de speelgoedwinkel lopen, haalt Felina allerlei herinneringen op. "Overal bleef ze even stilstaan bij hoe leuk ze het allemaal heeft gevonden. Ik werd er een beetje emotioneel van."

Ook heeft Felina nu een andere kledingstijl. Zo draagt ze geen joggingbroeken meer, maar wil ze spijkerbroeken dragen. "Ik verheug me er zo op! Ik ga vanaf nu niet meer voor haar naar de winkels, nee, we winkelen gezellig samen", besluit Miljuschka.

Is voor jouw kinderen ook de schoolvakantie afgelopen? Miljuschka deelt in de video hieronder tips voor hoe je de lekkerste broodtrommels kunt samenstellen.

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen