WIE MOOI WIL ZIJN...

Dries Roelvink doorstaat 'vreselijke pijn' bij schoonheidsspecialist in De Roelvinkjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDries Roelvink doorstaat 'vreselijke pijn' bij schoonheidsspecialist in De Roelvinkjes
RTL

Het nieuwe seizoen van 'De Roelvinkjes' is van start gegaan. Kijkers kunnen de familie Roelvink in hun alledaagse leven volgen en zijn dus ook getuige van een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, waarbij Dries Roelvink (64) een speciale gezichtsbehandeling krijgt. Daar is de volkszanger alleen niet al te blij mee...

"Een soort wurgtechniek"

Honoria, de vrouw van Dries Roelvink, brengt regelmatig een bezoekje aan de schoonheidsspecialist: "Om de twee weken ga ik naar Natalie voor mijn gezicht." Met een bindweefselmassage wil ze preventief de rimpels in haar gezicht behandelen en nu vindt ze dat ook Dries eraan moet geloven: "Die gaat echt lopen gillen, want die is zo kleinzerig als de pest."

Zonder angst arriveert Dries bij de schoonheidsspecialist, al vraagt hij zich af of zo'n behandeling bij hem überhaupt wel nodig is. "Als je nou zoals ik op je 64e nog steeds geen rimpels hebt, is zo'n belangrijke behandeling dan wel nodig?" Ondanks dat Dries enorm ijdel is, zijn zijn eigen rimpels hem nog niet eens opgevallen. "Honoria is duidelijk veel ijdeler. Dat zie je ook. (…) En ik doe een beetje dagcrème op en ik ben klaar." Maar met deze uitspraak is Honoria het niet eens: "Ik vind jou ijdeler. Jij staat ook veel langer voor de spiegel."

De rollen zijn omgekeerd in nieuw seizoen De Roelvinkjes
Lees ook

De rollen zijn omgekeerd in nieuw seizoen De Roelvinkjes

Voordat Dries aan de beurt is, mag hij aanschouwen hoe de behandeling er bij Honoria aan toegaat: "Het ziet er wel wat gluiperig uit. Wat knijperig." Dries besluit om door te zetten, maar de behandeling valt allesbehalve mee: "Het doet vreselijk pijn." Om hem te ondersteunen houdt Honoria zijn hand vast. Wanneer ze aan hem vraagt hoe de behandeling voelt, reageert Dries ietwat gepikeerd: "Beetje wurgen. Een soort wurgtechniek, maar ik geef geen draad", zegt Dries, waarna Honoria in de lach schiet.

Dries houdt zich zo sterk, dat Honoria voorstelt om dit vaker te doen. Daar denkt Dries toch anders over: "Nou, dat weet ik nog niet." Om de behandeling helemaal compleet te maken, worden ook nog eens zijn wenkbrauwen geverfd: "Want de wenkbrauwen zijn de kapstok van je gezicht", legt Dries uit.

Ondanks dat de massage weinig ontspannend is, is Dries toch blij dat hij heeft doorgezet: "Nieuwe wenkbrauwen, een gaaf huidje... ik kan weer een maand door zo."

De Roelvinkjes zie je elke maandag bij Videoland.

Lees meer over
Dries Roelvink