VAN JE AF BIJTEN

Britney Spears en Sam Asghari hebben honden onderling verdeeld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears en Sam Asghari hebben honden onderling verdeeld
RTL

Britney Spears (41) en Sam Asghari (29), die momenteel in scheiding liggen, hebben de eerste zaken tussen hen al netjes verdeeld. De Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ' schrijft dat al is besloten waar de vijf honden van de zangeres en het model gaan wonen.

Sam is al gezien met de grote Doberman, genaamd Porsha. Jaren geleden, toen hij bij Britney introk, bracht hij die al mee ter bescherming van de zangeres. TMZ schrijft te weten dat Porsha bij Sam blijft en dat Britney daar ook oké mee is.

Sam Asghari vraagt scheiding Britney Spears aan door 'onoverkomelijke verschillen'
Lees ook

Sam Asghari vraagt scheiding Britney Spears aan door 'onoverkomelijke verschillen'

De andere vier viervoeters blijven daarentegen gezellig bij Britney thuis. Het gaat om een Australische herder genaamd Sawyer, een Yorkshireterriër genaamd Hannah en nog twee andere kleine honden. En daar zou Sam op zijn beurt ook weer vrede mee hebben.

Onlangs kwam naar buiten dat Sam een scheiding van Britney heeft aangevraagd vanwege 'onoverkomelijke verschillen'. In een reactie hierop liet Britney weten 'een beetje in shock' te zijn. Toen zij na het nieuws voor het eerst werd gezien schrokken haar fans van haar verschijning. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Britney Spears