STRONGER THAN YESTERDAY

Wonderen bestaan: 'Britney Spears wil verzoening met vader Jamie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWonderen bestaan: 'Britney Spears wil verzoening met vader Jamie'
RTL

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Britney Spears (41) zou een verzoening willen met haar vader Jamie Spears (71). Juist, met de man die haar jarenlang onder curatele stelde, haar geld (maar eigenlijk haar hele leven) beheerste en meermaals beweerde dat zijn dochter niet voor zichzelf kan zorgen. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ' op basis van bronnen dichtbij de Princess of Pop.

Aanleiding voor deze schokkende wending is het derde huwelijk van Britney dat is stukgelopen. Sinds het 29-jarige model Sam Asghari van Britney wil scheiden vanwege 'onoverkomelijke verschillen', zou Britney weer contact willen met haar vader.

Waarom? Hij kwakkelt al maanden met zijn gezondheid en is regelmatig in het ziekenhuis te vinden. Britney zou het contact willen herstellen voordat het wellicht te laat is.

Ex en vader Britney Spears beschuldigen zangeres van drugsgebruik
Lees ook

Ex en vader Britney Spears beschuldigen zangeres van drugsgebruik

TMZ schrijft dat Jamie maanden geleden naar het ziekenhuis ging, toen artsen dachten dat er iets mis was met zijn nieren. Uiteindelijk zouden zijn knieën vooral problemen hebben veroorzaakt. Zestien jaar geleden kreeg Jamie een kunstknie en nu zou hij een ontsteking hebben. Vrijdag zou Jamie weer onder het mes moeten. Inmiddels is hij al kilo's afgevallen vanwege de gezondheidsproblemen.

Dat Britney en haar vader momenteel niet op goede voet met elkaar zijn is een publiek geheim. Nadat de de curatele van de zangeres, inmiddels een tijdje geleden, werd beëindigd schroomde Britney niet om naar buiten te brengen wat haar vader haar allemaal wel niet had aangedaan. Ook Jamie heeft zich schuldig gemaakt aan het zwartmaken van haar dochter. Kort geleden beschuldigde hij haar nog van het gebruik van crystal meth, een zware harddrug. Ook heeft hij meermaals gezegd dat ze niet voor zichzelf kon zorgen. Maar het lijkt er nu dus op dat Britney bereid is om dit alles achter zich te laten. En dat terwijl haar nietsverhullende memoires nog moeten verschijnen in oktober...

Lees meer over
Britney Spears