UITGESPROKEN MENING

Hélène Hendriks vergelijkt omstreden WK-kus met zoen van John de Mol

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP/Getty Images Hélène Hendriks vergelijkt omstreden WK-kus met zoen van John de Mol
RTL

De kus die Luis Rubiales (46) na de finale van het WK aan Jennifer Hermoso (33) geeft, is al de hele week het onderwerp van gesprek. Ook in 'Vandaag Inside' raken ze er niet over uitgesproken: met name Hélène Hendriks (43) blijkt er een uitgesproken mening over te hebben. Zij vindt de zoen absoluut niet kunnen.

"Die man is niet houdbaar, die gaat er aan"

Als Luis zondag aanwezig is bij de huldiging van de Spaanse speelsters na de overwinning op Engeland in de finale van het WK in Sydney, omhelst hij alle speelsters. Hij besluit Jennifer als enige speelster ook een kus op haar wang en mond te geven. De kus zorgt bij kijkers voor grote ophef en ook Jennifer roept woensdag op tot maatregelen tegen Luis. Zij vindt dat zijn 'daden niet onbestraft mogen blijven'. 

Johan Derksen trots op Hélène Hendriks: 'Wereldprestatie'
Lees ook

Johan Derksen trots op Hélène Hendriks: 'Wereldprestatie'

Hélène is het daarmee eens. "Die man is niet houdbaar, die gaat er aan", zo meent ze. De presentatrice maakt vervolgens een bijzondere vergelijking: "Stel dat je de Televizier-Ring wint en John de Mol kust je op de mond. Dat zou raar zijn." Als haar vervolgens wordt gevraagd wat ze zou doen in zo’n geval, grapt ze: "Dan vraag ik nog een kusje." "En loonsverhoging", zo grapt ook Wilfred Genee. 

Koningin Letizia van Spanje is getuige van de veelbesproken kus: 

Lees meer over
Hélène HendriksVandaag Inside