STEMMEN MAAR!

Dit is de eerste tussenstand van de Gouden Televizier-Ring

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© TelevizierDit is de eerste tussenstand van de Gouden Televizier-Ring
RTL

Het is tijd, de hoogste tijd voor de eerste tussenstand van de Gouden Televizier-Ring 2023. Met nog ruim anderhalve maand te gaan, kunnen de genomineerden nog altijd stemmen werven. Hieronder vind je de voorlopige top tien, die wij vanavond bekendmaakten in de uitzending van RTL Boulevard.

De programma's B&B Vol Liefde (RTL4), Bureau Arnhem (RTL4), De Bachelorette (Videoland), De Oranjezomer (SBS6), Dertigers (BNNVARA), Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (RTL5), Mocro Maffia (Videoland), Niet Klein te Krijgen (BNNVARA), Oogappels (BNNVARA) en The Masked Singer (RTL4) hebben tot nu toe van de 25 genomineerden de meeste stemmen gekregen.

In de categorie 'Televizier-Ring Acteur' hebben acteurs Achmed Akkabi, Angela Schijf, Bertrie Wierenga, Huub Stapel, Jeroen Spitzenberger, Kim van Kooten, Malou Gorter, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog en Thor Braun de meesten stemmen gekregen. 

Stylist van Loiza Lamers verknipte jurk voor Televizier-gala
Lees ook

Stylist van Loiza Lamers verknipte jurk voor Televizier-gala

De presentatoren die tot dusver het meeste kans maken om in de prijzen te vallen, zijn André van Duin, Beau van Erven Dorens, Chantal Janzen, Hélène Hendriks, Jeroen Woe & Niels van der Laan, Kees van der Spek, Paul de Leeuw, Raven van Dorst, Ruben Nicolai en Tim Hofman. 

Ook online videoseries kunnen een Televizier-prijs winnen. Zo heeft Monica Geuze met haar vlogs veel stemmen weten te werven, maar ook Enzo Knol en politievlogger Jan-Willem. De online series Bankzitters - Raad de…Govert in Oekraïne, Rondje Binnenhof (NOS), Politie 24/7 (Politie), De FOMO Show (NPO3), De Drop (StukTV) en Rijk Hofman met zijn Reageren op First Dates hebben eveneens veel stemmen gekregen.

 

Op donderdag 12 oktober vindt het 58e Gouden Televizier-Ring Gala plaats. En je kunt dus nog stemmen! Wil jij jouw favorieten een zetje geven? Klik dan hier

Lees meer over
Gouden Televizier-Ring