B&BOUTE VERGELIJKING

Luuk Ikink baalt van reünie B&B Vol Liefde: 'Temptation Island was beter'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© De BLVD Podcast Luuk Ikink baalt van reünie B&B Vol Liefde: 'Temptation Island was beter'
RTL

Waar heel Nederland nog steeds niet uitgepraat is over het einde van 'B&B Vol Liefde', heeft Luuk Ikink (40) het liever over een ander reality-programma: 'Temptation Island USA'. Daar was de reünie-aflevering een stuk spraakmakender, stelt hij in De BLVD Podcast.

"Deze reünie was prachtig omdat het er een onthulling, na onthulling was"

Het is geen geheim dat Luuk smult van goede reality-televisie. Hij is dan ook een vaste kijker van programma's als B&B Vol Liefde, maar hij zoekt het net zo graag over de grens. Zo is hij dol op de Amerikaanse versie van Temptation Island. In De BLVD Podcast vertelt hij enthousiast over het afgelopen seizoen. Luuk noemt de reünie van Temptation Island USA zelfs beter dan die van B&B Vol Liefde: "Deze reünie was prachtig omdat het er een van onthulling na onthulling was. En dat was natuurlijk bij B&B niet." 

Mitch uit Temptation Island verbreekt verloving met Iris
Lees ook

Mitch uit Temptation Island verbreekt verloving met Iris

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Luuk is vooral te spreken over de plottwist die de Amerikaanse makers aan de reünie hebben toegevoegd. "Spoiler: één van de relaties is goed afgelopen. Nou, de reünie was daar. Ze blikken terug met een filmpje. (...) Ze laten al die beelden nog eens een keertje zien en ze plakken daar één beeld in dat nog niet is uitgezonden. Namelijk dat die jongen seks heeft gehad met één van die andere meiden. En dat wist die vrouw niet!"

De presentator giert het uit van het lachen: "Dus die vrouw werd helemaal leip. (...) En die presentator Mark Wahlberg die ging daar ook helemaal in mee en die moest helemaal huilen en zo. Dat was totaal over de top." Genoeg redenen voor Luuk om te concluderen dat het huidige seizoen van Temptation Island USA in zijn ogen beter heeft gescoord dan B&B Vol Liefde. 

Lees meer over
Luuk IkinkTemptation Island USA