HUISJE, BOOMPJE, SNEL EEN BEESTJE

Sylvia Geersen voelt druk om gezin te stichten: 'Anders te oud'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL: Casa Di Beau Sylvia Geersen voelt druk om gezin te stichten: 'Anders te oud'
RTL

Sylvia Geersen (37) is dolgelukkig met haar grote liefde Joris, die ze tijdens 'De Bachelorette' leert kennen. In 'Casa Di Beau' blikt ze samen met presentator Beau van Erven Dorens (52) vooruit op haar toekomstplannen met Joris. Zo vertelt Sylvia dat ze heel graag kinderen wil, maar dat deze droom haar ook druk oplegt.

"Ik ben geen heilig boontje geweest"

Wanneer Beau Sylvia vraagt naar haar vijfjarenplan, vertelt het model dat ze droomt van een leven met Joris buiten Nederland. "Ergens in het buitenland, met een paar kinderen en toch ook een paard. Dat is toch echt mijn droom. Ik wil een paard en een mooi leven en genieten van de natuur. Van de kunstwerken van god, want de aarde is een juweel waar wij op leven."

Sylvia Geersen en haar Joris genieten van romantische trip
Lees ook

Sylvia Geersen en haar Joris genieten van romantische trip

Momenteel is Sylvia enorm gelukkig, zo deelt ze. Toch merkt ze dat ze het erg moeilijk vindt dat ze nog geen gezinnetje heeft. "Ik heb wel een beetje een druk", zegt ze. Door 'alles waar mensen lang aan gebouwd hebben voordat ze een gezin stichten' heeft zij soms het idee dat zij 'het in twee jaar voor elkaar moet hebben'. "Dat is wel een druk op mij, want ik wil wel gewoon mijn gezin hebben."

Ondanks dat Beau vindt dat Sylvia zich niet hoeft te haasten, denkt zij daar anders over. "Dat komt omdat ik anders te oud ben voor kindjes." Eén ding weet ze zeker: Joris is de man van haar dromen. "Toen ik hem zag lopen nadat ik de laatste roos had gegeven aan hem, zag ik echt mijn man weglopen. Ik wil echt met hem verder en ik ga daar heel hard mijn best voor doen dat het gaat lukken."

Verderop in de uitzending, waarin ook rapper Typhoon te gast is, vertelt Sylvia openhartig over haar tijd als model. En die periode is niet altijd even makkelijk geweest. "Ik was van mezelf heel erg dun, dus ik hoefde niet veel te doen om in shape te blijven. Maar ik werd er wel altijd op beoordeeld. Ik was bijvoorbeeld 52 kilo, maar ze wilden mij altijd op 50 hebben. Dat is eigenlijk anorexia." Sylvia vertelt dat veel modellen om die reden aan de drugs gingen. "Zodat ze geen honger hadden en zodat ze ook door konden werken en niet moe werden." Zelf is ze ook in deze val getrapt, bekent ze aan Beau. "Ik ben geen heilig boontje geweest. Ik heb dat wel gedaan ook." 

Bekijk de aflevering terug bij Videoland. Casa di Beau is elke donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Lees meer over
Sylvia GeersenBeau van Erven DorensCasa Di Beau