WIE ZIJN BILLY BRANDT, MOET OP DE BLAREN ZITTEN

Verdrietig nieuws Billy de Palma heeft verstrekkende gevolgen voor Shanti in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GTST / RTLVerdrietig nieuws Billy de Palma heeft verstrekkende gevolgen voor Shanti in GTST
RTL

Terwijl Shanti in de ochtend probeert te genieten van een kopje koffie in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', wordt ze meermaals gebeld door een privénummer. Het blijkt niemand anders dan haar moeder Billy de Palma te zijn. En ze heeft slecht nieuws...

"Ze was hartstikke dronken en bleef maar roepen dat ze me nodig had"

Al snel komen we erachter waarom Billy in alle staten haar dochter belt. "Richard is weer vreemdgegaan en het is uit", vertelt Shanti tegen Rik. "Ze was hartstikke dronken en bleef maar roepen dat ze me nodig had." Billy verblijft momenteel in Paraguay. 

Lone van Roosendaal bedankt alle GTST-fans: 'Billy de Palma is nu voorgoed weg'
Lees ook

Lone van Roosendaal bedankt alle GTST-fans: 'Billy de Palma is nu voorgoed weg'

"Wat is het ook een klootzak. Dit verdient ze toch helemaal niet?" raast Shanti nog even door. "Ze klonk gewoon heel verdrietig en het is wel mijn moeder." Rik wil niet dat Shanti naar Paraguay vertrekt, maar het zit haar niet lekker. Bij Julian vindt ze wel een luisterend oor, waarop Shanti besluit om naar haar moeder te gaan. 

Wanneer ze dat aan Rik vertelt, ontstaat er een verhitte discussie. "Ik wil haar nu gewoon niet in de steek laten", zegt ze. "Ik ben gewoon bang dat ze niemand heeft. Ze wil alles al in d'r eentje doen, dus dat ze nu belt zegt genoeg. De laatste keer dat het uitging met Richard, heb ik haar dronken uit bad gevist." 

Of Shanti gaat, moet nog blijken. Kijkers zien eerder al wel dat er iets vreemd aan de hand is met de castfoto van dit seizoen. Hierdoor lijkt het erop dat Shanti (tijdelijk) uit de soap verdwijnt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden zie je elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur bij RTL 4 en Videoland. 

Lees meer over
Lone van RoosendaalBertrie WierengaGTST