MISTAKE

Jeroen en Wendy van MAFS hebben geen vertrouwen in huwelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandJeroen en Wendy van MAFS hebben geen vertrouwen in huwelijk
RTL

In de nieuwste aflevering van 'Married At First Sight: Match or Mistake' zit het pasgetrouwde stel Wendy en Jeroen nu al in een diep dal. Wendy weet zich geen raad meer met haar huwelijk en dus heeft ze een gesprek aangevraagd met relatiecoach Marianne om haar frustraties te uiten.

“Ik denk dat we gewoon even moeten stoppen”

Het begint mooi tussen Wendy en Jeroen. De twee hebben een goede klik, tot de eerste scheuren ontstaan. Om te voorkomen dat het volledig uit de hand loopt, besluit Wendy om in gesprek te gaan met Marianne. "Tussen Jeroen en mij is het één en ander voorgevallen waardoor het nu niet goed gaat."

De dag voordat het misgaat, hebben Wendy en Jeroen ook al een gesprek met gedragsbioloog Patrick. "Daarin kwam naar voren dat ik wat meer voor mezelf moet opkomen", legt Wendy uit. Ze brengt direct de tips van Patrick in de praktijk. "Dat viel niet zo lekker bij Jeroen. (…) Gisteravond is het geëscaleerd."

Kandidaat moet gedwongen vertrekken uit nieuw seizoen MAFS: MOM
Lees ook

Kandidaat moet gedwongen vertrekken uit nieuw seizoen MAFS: MOM

Het probleem? Blijkbaar heeft Jeroen na de groepsdate twee keer aan Wendy gevraagd 'hoe ze het vindt'. Wendy zit er niet op te wachten om steeds over hetzelfde te praten. "Dat is best wel vaak met Jeroen, dat dingen meerdere malen besproken worden en ik dacht: dit is een moment om aan te geven dat ik dat nu niet wil."

Volgens Jeroen zit de vork anders in de steel. Hij heeft uit interesse aan Wendy gevraagd hoe zij de dag heeft ervaren, maar dat pakt verkeerd uit. "Ik heb heel veel liefde in me en dat wil eruit. Alleen wordt Wendy voor mij zo geen mooi persoon."

Wendy krijgt hierdoor steeds minder geloof in hun huwelijk. "Ik had net wel echt een moment van: laat mij maar lekker naar huis gaan." Voor Wendy is het de manier waarop Jeroen heeft gereageerd de boosdoener en daarvoor biedt Jeroen zijn excuses aan. "Misschien kwam het wel doordat jij echt heel bot naar mij toen was."

Wendy accepteert zijn excuses niet en dat frustreert Jeroen. "Deze reactie vind ik wel heel apart, want jij gaat nu lachen. (…) Ik voel me echt in de maling genomen door jou." Wendy probeert het nog eens uit te leggen. "Hij begrijpt me gewoon niet en dat vind ik heel lastig", zegt ze geëmotioneerd. Ook Jeroen weet niet meer wat hij moet doen. "Eerlijk gezegd ben ik er nu wel echt helemaal klaar mee. Dieper dan dit gaan wij niet komen. Het is voor ons allebei klaar."

Hoe het afloopt tussen Jeroen en Wendy, dat zie je iedere dinsdag en woensdag in Married At First Sight: Match or Mistake bij Videoland.

Lees meer over
Married at First Sight