DURE GRAP

Corina baalt van deelname B&B Vol Liefde: 'Financieel veel ingeleverd'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Screenshot B&B Vol Liefde Corina baalt van deelname B&B Vol Liefde: 'Financieel veel ingeleverd'
RTL

Voor sommige B&B-eigenaren heeft hun deelname aan 'B&B Vol Liefde' financieel heel goed uitgepakt: bij Debbie stromen de reserveringen bijvoorbeeld non-stop binnen. Bij de kandidaten die naar het buitenland zijn afgereisd zit dat wel anders, zo vertelt Corina. In een interview met het 'AD' vertelt ze dat ze financieel flink heeft ingeleverd.

"Ik moest drie weken vrij nemen en die tijd had ik geen inkomen, omdat ik zelfstandig ondernemer ben"

Corina reist naar Frankrijk af in de hoop de liefde te vinden bij Walter. Het lukt haar niet om zijn hart te veroveren en uiteindelijk heeft haar deelname haar ook nog eens flink wat centen gekost. "B&B Vol Liefde heeft me veel gebracht, maar financieel heb ik alleen nog maar ingeleverd. Ik moest drie weken vrij nemen en die tijd had ik geen inkomen, omdat ik zelfstandig ondernemer ben."

Corina en Walter doen afscheidsdans in B&B Vol Liefde: 'Hoe ik het fijn vind'
Lees ook

Corina en Walter doen afscheidsdans in B&B Vol Liefde: 'Hoe ik het fijn vind'

Op de vraag of ze met de kennis van nu  nog een keer mee zou doen, hoeft ze niet lang na te denken. "Wel als ik wist dat er oprecht kans was in de liefde. Het geeft een dubbel gevoel. Je neemt sowieso een risico, je moet er veel voor over hebben. Je stelt je enorm kwetsbaar op."

Wat haar deelname aan B&B Vol Liefde ongetwijfeld ook heeft bemoeilijkt, was de komst van concurrente Alexandra: 

Lees meer over
B&B Vol liefde