LEKKER MAFS

Silio erg in trek bij dames van MAFS: Match or Mistake

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandSilio erg in trek bij dames van MAFS: Match or Mistake
RTL

Dat Silio uit 'Married at First Sight: Match or Mistake' het goed doet bij de vrouwen is geen geheim. Dat maar liefst drie vrouwen hem het aantrekkelijkst vinden, is wel nieuws voor de groep.

"Ik kan gewoon heel goed praten met Silio"

Tijdens de borrel komen alle koppels bijeen. Ze bespreken hoe het huwelijk op dit moment gaat. In de biechtweek hebben de koppels de andere kandidaten moeten ranken op basis van aantrekkelijkheid. Zowel Manuela, met wie Silio getrouwd is, als Rosa en Marissa hebben aangegeven dat ze Silio het aantrekkelijkst vinden.

Bij de borrel komt deze opdracht ter sprake. Eerst vertelt Rosa dat ze Silio heeft gekozen. "Dankje", zegt hij tegen haar. "Ik heb daar geen problemen mee", zegt Manuela. "Ik vind het wel leuk. Wij zijn gewoon goed met elkaar. En met Rosa ben ik ook chil." De experts geloven er niks van. "De manier waarop ze dingen zegt, past niet bij de uitstraling en gedrag dat ze vertoont", merkt Patrick van Veen op.

Manuela heeft Silio op één gezet. Zij heeft eerder al aangegeven dat ze zich aangetrokken tot hem voelt. Marissa is ook eerlijk over haar keuze voor Silio. "Ik kan gewoon heel goed praten met Silio", geeft ze aan. "Ik voel me heel chil bij hem." Daar is hij het mee eens. "We hebben een goede klik met elkaar. Het is een mooie dame om te zien, zeker", aldus Silio. 

Jeroen en Wendy van MAFS hebben geen vertrouwen in huwelijk
Lees ook

Jeroen en Wendy van MAFS hebben geen vertrouwen in huwelijk

Married at First Sight: Match or Mistake zie je elke dinsdag en woensdag bij Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight