VERTROK GEEN SPEAR

Britney Spears danst met messen in nieuwe video: 'Halloween komt eraan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Britney Spears danst met messen in nieuwe video: 'Halloween komt eraan'
RTL

Britney Spears (41) houdt de gemoederen bezig. De zangeres is volop haar dans-skills aan het tonen op Instagram. Dit keer trakteert de blondine op een dansact inclusief complete messenset.

"Ik speelde met messen in de keuken vandaag"

'Ik speelde met messen in de keuken vandaag', schrijft de hitzangeres op Instagram. Daarbij is een video te zien waarop Britney met een omlaag getrokken slipje en twee grote vleesmessen in d'r handen staat te swingen.

Ook haar hondjes komen even koekeloeren wat hun baasje nu weer voor fratsen uithaalt. Ze houden het snel voor gezien als ze de grote messen in het vizier hebben. 'Maak je geen zorgen, het zijn geen echte messen', aldus Britney. 'Het is bijna Halloween.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney Spears laat trots nieuwe slangentattoo zien: 'Zo blij!'
Lees ook

Britney Spears laat trots nieuwe slangentattoo zien: 'Zo blij!'

Britney dans alles van haar af. Zo plaatst ze sinds ze niet langer onder het juk van haar vader moet doorgaan regelmatig een video waarop ze wulps danst. Nu het over en uit is met haar lover Sam Asghari heeft ze nog meer tijd voor haar dansmoves. En die showt ze maar al te graag op het social mediaplatform. Meer over de scheiding zie je in onderstaande video. 

Lees meer over
Britney Spears