FRIENDLY EXES

Ex-man Britney Spears spreekt Trump jr. aan na pestbericht

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Ex-man Britney Spears spreekt Trump jr. aan na pestbericht
RTL

Sam Asghari (29) heeft het online opgenomen voor Britney Spears (41), de vrouw van wie hij binnenkort gaat scheiden. Hij deed dat nadat Donald Trump jr. (45) een grap had gemaakt ten koste van de zangeres. Onder het bericht van Trump jr., de zoon van de voormalig president Trump (77), sprak Sam hem aan op zijn pestgedrag.

"Het is niet oké om een pestkop te zijn"

'Het is niet oké om een pestkop te zijn', reageerde Sam onder de post van Trump. Eerder op de dag deelde die een compilatie van twee foto's van Britney. Onder een oudere foto van een jonge Spears stond 'Amerika onder Trump' en onder een screenshot uit een recente video waarin de zangeres danst met messen 'Amerika onder Biden'. Trump schreef daarbij 'Jep'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney Spears niet blij met politiebezoek na messenvideo
Lees ook

Britney Spears niet blij met politiebezoek na messenvideo

Met de compilatie wilde Trump mogelijk aankaarten dat het niet goed gaat met Amerika. De recente messenvideo die Britney onlangs op Instagram plaatste, was voor iemand uit haar omgeving aanleiding om hulpdiensten te bellen om poolshoogte te gaan nemen. De politie stelde later dat Britney niet in nood verkeerde en dat de messen nep waren.

Het was de eerste keer dat Sam zijn ex publiekelijk verdedigde, sinds het nieuws over hun aanstaande scheiding in augustus bekend werd. Sinds de breuk maken veel fans zich zorgen over de zangeres:

Lees meer over
Britney Spears