HET HAZESPAD KIEZEN

André Hazes verklaart in Casa di Beau waarom hij niet met Monique wil samenwonen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAndré Hazes verklaart in Casa di Beau waarom hij niet met Monique wil samenwonen
RTL

André Hazes (29) en Monique Westenberg (45) zijn inmiddels alweer een tijdje gelukkig samen. Maar de zanger is niet bij zijn geliefde ingetrokken. Hij vertelt in 'Casa di Beau' waarom hij niet samenwoont met zijn Mo.

"Nu gaat het echt heel goed en dat is heel eng"

"Bij mij was het zo dat als er iets gelukkigs in mijn leven gebeurde, stond er altijd iets ongelukkigs tegenover", vertelt André. Nu hij weer gelukkig met Monique is, maakt dat hem bang. "Nu gaat het echt heel goed en dat is heel eng, omdat je het jezelf bijna niet gunt, omdat je zo gewend bent dat er iets negatiefs tegenover moet staan."

André Hazes verliet Monique vlak na miskraam voor andere vrouw
Lees ook

André Hazes verliet Monique vlak na miskraam voor andere vrouw

Beau van Erven Dorens is benieuwd wat hem ervan weerhoudt om bij Monique in te trekken. "Ik denk gewoon misschien ook wel de angst dat het fout gaat, omdat het nu zo goed gaat op deze manier." Ook hun kleine zorgt ervoor dat de twee geen overhaaste beslissingen nemen. "Wij zijn sowieso wel heel voorzichtig met Dré. Dat is ook de reden waarom ik in een andere kamer slaap."

Kleine Dré weet wel dat ze nu een stelletje zijn, maar eerst hielden ze dat nog voor hem geheim. "We wilden hem niet weer verwarren. Als hij bijvoorbeeld naar de wc ging, dan was het eerste wat ik bij haar deed een kus op de mond en een klap op de billen." Hun zoon is heel erg blij als André blijft slapen. En dat voelt goed. "Dat vind ik een heel fijn gevoel." André is op maandag en dinsdag bij zijn vriendin en zoon. "Die zijn echt van hen en dan doe ik mijn telefoon uit." 

André en Monique hebben moeilijke tijden gekend. Zo verliet hij haar vlak nadat ze een miskraam had gehad, vertelt hij in de uitzending. Meer daarover zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
André HazesMonique WestenbergCasa Di Beau