STRAK IN HET PAK

Leendert van B&B Vol Liefde showt outfit voor Gouden Televizier-Ring Gala: 'Klaar voor!'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLLeendert van B&B Vol Liefde showt outfit voor Gouden Televizier-Ring Gala: 'Klaar voor!'
RTL

Nu het Gouden Televizier-Ring Gala steeds dichterbij komt, zijn de oud-kandidaten van het genomineerde programma 'B&B Vol Liefde' druk bezig met de voorbereidingen. Bij een gala hoort immers ook een gepaste outfit en daar gaat de nodige tijd in zitten. Leendert is er in ieder geval helemaal klaar voor: hij laat op Instagram zien dat hij een mooi pak heeft gescoord.

"Voorbereidingen voor de rode loper zijn in volle gang"

De grote vraag is natuurlijk of Leendert zal verschijnen met een vrouw aan zijn zijde, maar daar zullen we op 12 oktober achterkomen. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat hij in stijl naar het gala gaat. Hij heeft een pak aan met een mooie roze strik. 'Klaar voor het Televizier-Ring Gala', schrijft hij erbij. 

© Instagram @moulindefloumont

Hij is niet de enige die druk aan het shoppen is, want Paul van Debbie plaatst onlangs ook al een kiekje van zichzelf in een chic pak. 'Voorbereidingen voor de rode loper zijn in volle gang! Dat we dat allemaal gaan meemaken met dank aan alle fans van B&B Vol Liefde', zo schrijft hij. En ook Marian heeft haar outfit al gescoord. Zij deelt onlangs een kiekje van zichzelf met Addy van den Krommenacker en laat weten dat zij een ontwerp van hem draagt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Terwijl de kandidaten van het afgelopen seizoen zich klaarmaken voor de grote avond, maken Astrid en Harm-Jan, bekend van het tweede seizoen, zich op voor hun grote dag. Ze stappen bijna in het huwelijksbootje.

Lees meer over
B&B Vol liefdeGouden Televizier-Ring