er hangt liefde in de lucht

Big Brother-kijkers zien liefde opbloeien tussen Grace en Tobias

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Wesley de WitBig Brother-kijkers zien liefde opbloeien tussen Grace en Tobias
RTL

Naast alle drama gebeuren er ook bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Zo was daar bijvoorbeeld de opbloeiende liefde tussen Vera en Dimitri, die inmiddels het programma hebben verlaten. Nu lijkt er iets moois tussen twee andere deelnemers te ontstaan: Grace en Tobias. Kijkers zijn ervan overtuigd dat de kandidaten een stel gaan vormen.

"Dat flirten gaat nooit stoppen, maar dat hoeft ook niet"

In het begin was vooral Tobias wat sceptisch over het ontdekken van zijn liefde voor Grace ín het programma. "Ik wil de deur nu ook niet op slot gooien. Wat bij mij nu overheerst, is dat ik je echt niet kwijt wil. Wat we nu hebben, is bijzonder. Mocht er meer in zitten, dan kan dat absoluut. Dat is iets wat ik liever buiten de deuren van het huis uitvind", zei hij eerder.

De twee spraken even later af geen koppel te worden in het programma. "Dat flirten gaat nooit stoppen, maar dat hoeft ook niet. We gaan het gewoon op ons gemakje uitvinden na het avontuur. En ik ben wel blij dat we het daarover eens zijn", zei Tobias tegen Kristof.

Toch lijken Tobias en Grace daarvan terug te komen en was daar maandag bijna de eerste kus. 

Tranendal in Big Brother: twee bewoners weggestuurd
Lees ook

Tranendal in Big Brother: twee bewoners weggestuurd

Veel kijkers zijn er heilig van overtuigd dat de tortelduifjes elkaar vroeg of laat de liefde verklaren. 'Ik heb nog hoop voor een Gracias-kus in een van deze 50 dagen', schrijft iemand. Hieronder lees je meer reacties.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mocht die kus plaatsvinden, dan is dat zeker niet de eerste in de Big Brother-villa. Eerder konden Vera en Dimitri zich niet meer inhouden. 

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur en elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5 en Videoland én 24/7 te volgen via twee livestreams bij Videoland.

Lees meer over
Big Brother